Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezt nézzétek: A 634 új szívvel:
    Click image for larger version

Name:	jawa_250-four.jpg
Views:	1
Size:	152.2 KB
ID:	134427
    Nagyon tuti lett, és 3930 euró...

Name:	462215_310836162314557_120272241370951_867996_28759529_o.jpg
Size:	200.5 KB
ID:	134428
    Az biztos hogy a Jawanál tudják milyen motort kell készíteni. Ez nem egy mondvacsinált classic gép, hanem a 70 es évek átültetve 2013 ba.

Azzal az első tárcsával már tuti megáll...nem olyan mint a 350 es Jawa aminek olyan a fékútja mint a fullos tehervonaté.
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 26, 21:26.
    sepy, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia! Hol talátad be linkeled az oldalt?

Komment

Most ez komolyan új modell? Mintha azt olvastam volna, hogy bezárják a gyárat. Nagyon tuti gép, és az ára is egész elfogadható.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mintha azt olvastam volna, hogy bezárják a gyárat.
          A salakmotor részleget(JRM), én úgy tudom.
          Most azt az oldalt nem találom, de a Californiai az olasz weboldalon fent van:
          http://www.jawaitalia.it/prodotti_2.html
          Ezek a 250 Style(Travel) limitált kiadásai lehetnek...
          Az argentín oldalon egy bobber is van o.O
          http://jawacz.com.ar/plantilla09.php...icha&id=000052
          Nah meglett ma az oldal tegnap karbantartás volt és nem volt elérhető:
          http://jawaireland.ie/jawa_motorcycles_for_sale_2.html
          Itt vannak az árak, és a képek a motorról. 634 ez a javából
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 28, 12:13.
          sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szia !
            Megnéztem a hirdetéseket az aukro.cz-n. Az elado nem postáz külföldre !
            Üdv kvaga !

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Itt vannak az árak, és a képek a motorról. 634 ez a javából
              Szia Wsievers!

Köszi a linkeket, Majd holnap átnézem őket, mert a mai napom nagyon zűrös volt. Az olasz oldal csodálatos. Mégegyszer köszönöm.
              sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
                Ezen az olasz oldalon meglepően szép motorok vannak. Köszönöm.
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok, gyönyörű lámpaüvegek stb. vannak itt is: vintage-replica.cz

Komment

Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan van ez a sárvédő dolog a 634.05-es típusnál.Már annyi képet megnéztem, hogy szerintem simán dagad egyet a dioptriám, de nem tudok rájönni, hogy mi alapján van festve vagy krómozva a sárvédő?Lassan ráakadok a cseh és lengyel fórumokra is, de eddigi nyelvismereteimnek nem sok hasznát veszem.Kicsit olyan mint a szókirakós magánhangzók nélkül,kénytelen leszek felkutatni valakit aki érti ezeket a furcsa mássalhangzós szavakat.

Komment

Attila86 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kicsit olyan mint a szókirakós magánhangzók nélkül,kénytelen leszek felkutatni valakit aki érti ezeket a furcsa mássalhangzós szavakat.
                      Ha ráereszted a Google-fordítót, akkor fogsz csak igazán csodálkozni a "végeredményen". Javaslom, hogy német oldalakat nézz. Abban tudok segíteni.

A sárvédőben pedig lehet, hogy ugyanaz a helyzet, mint a Cz-felnivel. Alufelni váltakozik krómozott acéllal. Wsieverssel már megállapítottuk, hogy bizonyára azt szerelték fel, amelyikbe éppen belerúgtak.

Ha tévednék, akkor ezer bocs előre is.
                      wsievers kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Javaslom, hogy német oldalakat nézz. Abban tudok segíteni.
                        Ezzel a mondattal meggyújtottad a 20W-os égőt a fejemben.
                        Eszembe nem jutott volna, hogy német fórumon nézelődjek egy csehszlovák motort illetően, de úgy néz ki választ kaptam kérdésemre.Szóval a festett sárvédős,kapaszkodós,bukócsöves modellek a keleti piacokra voltak szánva, míg a csiricsáré hűdeszépfényes krómozott modellek mentek a csillogó nyugatra.
                        Köszönöm a szikrát!A tűz ég, világos van!
                        sepy, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Attila86 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan van ez a sárvédő dolog a 634.05-es típusnál.Már annyi képet megnéztem, hogy szerintem simán dagad egyet a dioptriám, de nem tudok rájönni, hogy mi alapján van festve vagy krómozva a sárvédő?
                          Hogy megzavarjam a kedélyeket, most vettem egy hamisítatlan 634.01 es Jawat(kisórás műanyag lámpafej, zárt teleszkópok, régifajta kipufogó), viszont a vázszám alapján 634.05 ... még a forgalmiban szereplő tulajjal nem beszéltem, de falubeli...Vázcsere lehetett?
                          Vázszám motorszám stimmel (633 blokk). Nah ilyenkor mi van? Mennyi slidovicét ittak ezek műszak előtt?(képek holnap)

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Mivel rövidesen várható a házhoz egy 634-es is
                          Fél év telt ez ezóta a bejegyzésem óta

Komment

Üdv wsievers!

Name:	HPIM8796.jpg
Size:	189.9 KB
ID:	137529

Ez a táblázat talán segít a megoldásban.
                            OdinHEM, wsievers és kavycka kedvelte ezt.

Komment

Kösz szépen, akkor ha minden igaz az 1 és két kulcsos fék, és a első reflektor, különbözőségéről írnak. Akkor ez mind a 634.01 alverziói?
                              Nem vagyok perfekt cseh nyelvben

Komment

Nagyon szívesen,de nem csak ezek deríthetők ki a táblázatból.Az is látható,hogy a 03-as verzió a belső piacra került,a 634-4-01 az SZU-ba ment.

Na meg az is kiolvasható,hogy a belső használatra szánt gép a fojtott teljesítményű "csendesebb" típus volt.
                                OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X