Közlemény
Collapse
No announcement yet.
JAWA-CZ rajongóknak!
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 25, 20:27.CZsolti, RedBull477 és 6 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 8 likes
-
Most leltem ezt a gépet: Jawa 350 634.01 80 ezer korona a cseheknél, azaz 915787.51 forint jelenlegi árfolyamon.
https://www.sbazar.cz/petrgoldbach/d...8-jawa-350-634"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A Jawa 554 Libenak/Monark 356A hengere is alu(jobb oldalt, alul), és felmegy a 634 re. Rossz hír, hogy ritka, mint a fehér holló.
Ezen kivül egy atomjaira bontott Jawa 350- svéd megnevezésü motorkerékpár is Volt mellettük !
- 2 likes
Komment
-
Nem sok ez egy kicsit?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 nov. 01, 00:39."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 3 likes
Komment
-
Minden annyit ér, amennyit hajlandóak adnak érte, szoktam mondogatni, tehát ennyit ér, ez nem kétséges.
Én csak azért csodálkoztam, mert aktív motorozós koromban (vagy harminc éve) ilyenből volt rengeteg és egy TS 250/1-es MZ-nek nagyobb volt akkoriban felénk a reputációja...Persze ez nem jelet semmit egy Trabantnak akkoriban szinte semmi reputációja nem volt, ma meg egy szép állapotú darab aranyat ér...
Biztos benne van az is, hogy a hazai motoroknak nálunk is nagyobb kereslete van. Ha egy 250-es Csepelt megnézek "külsős szemmel" a fene se értené, miért kóstál annyit...Tamás78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
[QUOTE]Most leltem ezt a gépet: Jawa 350 634.01 80 ezer korona a cseheknél, azaz 915787.51 forint jelenlegi árfolyamon.
https://www.sbazar.cz/petrgoldbach/d...8-jawa-350-634[/QUOT
Nem is olyan sok az.........
Komment
-
A sebesség oltára. Irigylem a lomisokat.........ezt kell beütni a gugliba. Másolnék linket,de én olyat nem tudok. Érdekes képek szövegek, s egy szép CZ versenymotor ami még nekem is tetszik.
- - - Updated - - -
A Csepel nekünk a Magyar narancs.. Jó,jó..de azért van sokkal jobb is ezen az áron. A CZ a szomszéd narancsa.
- 2 likes
Komment
Komment