Közlemény

Collapse
No announcement yet.

JAWA-CZ rajongóknak!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az első sárvédő kéne róla...
    Azért,mert krómozott vagy egészben van?

Komment

Azért mert krómozott. Ilyen volt az enyém is. Én általában az eredeti krómozású alkatrészeket gyűjtöm, és a motoron lévőt cserélem jobb állapotúra.
      kvaga, sepy és Fergusson kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azért mert krómozott. Ilyen volt az enyém is. Én általában az eredeti krómozású alkatrészeket gyűjtöm, és a motoron lévőt cserélem jobb állapotúra.
        Azért kérdeztem,mert nekem van pár darab belőle, de -sajnos- egy sem krómozott...

Volt gyári krómozású sárvédője is a motornak....nem emlékszem rá, de attól még lehet.
        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 08:51.

Komment

Volt gyári krómozású sárvédője is a motornak
          Igen volt, de csak a krómozott tankos kéknek, elől-hátul. Az enyém is olyan volt.
          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Wsievers, legyen tiéd a sárvédő, de a kipufogókat én kérem. Csere lehetséges.
            Fergusson és wsievers kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Wsievers, legyen tiéd a sárvédő, de a kipufogókat én kérem. Csere lehetséges.
              Nincs kipuffod vagy rosszak?

- - - Updated - - -

Igen volt, de csak a krómozott tankos kéknek, elől-hátul. Az enyém is olyan volt.
              Arra mi volt írva? Super-High-Extra Sport....vagy mi?

Komment

Semmi extra...Annyit tudok, hogy az előző gazdája vásárolta Németországban. Viszont én a saját szememmel láttam 79-es 472-est, ami úgy néz ki, mint a 471. A különbség, hogy a nagy óra volt a 477 lámpafejben, ami egy gyűrűvel ki volt emelve. Azóta se láttam hasonlót, az is kék volt, sajna a feketeláb törzs tagjai azóta szerintem szétbontották.
                Valami nullszéria vagy prototípus lehetett, A miskolci cementműnek volt a szolgálati motorkerékpárja(láttam a forgalmiját).
                Click image for larger version

Name:	cz350472.jpg
Views:	1
Size:	85.1 KB
ID:	143086
                Egy fekete-fehér képem van a typusról csak. Ha megnézitek, a hengerfejek a "rendes" irányba néznek, és a 350-esre jellemző indexek vannak rajta. Ezen nincs a kiemelőgyűrű, amiről beszéltem, ez még kisórás. Amit én láttam, azon már a későbbi 472 esek első sárvédője van, nem ez a 477 fajta, és nem volt 2 színű fényezése, csak a szokásos türkizkék.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 nov. 24, 10:00.
                sepy, CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Mostanság én is böngésztem a kinti oldalakat és vannak benne teljesen ismeretlen gépek is melyek ide nem jöttek egyáltalán. Pl a Bison is igaz annak vannak részletei melyek nekem nem jönnek be. Pl.: tank, műszerfal,olaj tartály?.

Komment

Szerinted ez gyári? Nekem nagyon úgy tűnik...

Igaz a ford.mérő és a műszerfal Jawa,de a többi...
                    Attached Files
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 10:04.

Komment

Az UR is valami szörnyű szerkezet xD

Name:	10712719_944525158896445_8121053061329463192_n.jpg
Size:	97.0 KB
ID:	143088
                      Csúnyább, mint a Trophy Mz xD

Szerinted ez gyári?
                      Az első-hátsó sárvédőd 634. A lámpatartók(nem erre a tankosra való/634 re való) és a hátsó lámpa, kormány is.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 nov. 24, 10:09.
                      Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Szerintem ez sem a legszebb járgány,amit valaha láttunk...

Ez a Bison vagy mi?!

Igaza van Sepynek...annyi különbséggel, hogy nekem egyáltalán nem jön be...

- - - Updated - - -

Wsievers!

Ami a képet illeti (tudom, a logomon is ez van) nem az én mocimat ábrázolja....sajnos,akkor amikor egyben volt, nem készült róla fotó/legalább is, nem emlékszem rá/. Az enyém jelenleg még kosárban van...
                        Ez egy "lopott" kép. Igazán nem bánnám,ha -legalább- így nézne ki.
                        Attached Files
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 10:33.
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Igen ez a Bison. Más néven 633.
                          Amit meg én linkeltem egy Jawa 623 UR.

Komment

Igen ez a Bison. Más néven 633.
                            Amit meg én linkeltem egy Jawa 623 UR.
                            Nos, egyik sem nyerne szépség versenyt....szerintem

Komment

vannak benne teljesen ismeretlen gépek is
                              Az 500 as se gyakori nálunk, se a 350 SV. Bár van itt, akinek az utóbbi van.

Name:	1455052_223336451176993_1751267173_n.jpg
Size:	105.0 KB
ID:	143090Click image for larger version

Name:	1450875_746822322000064_1560839904_n.jpg
Size:	79.8 KB
ID:	143091
                              CZsolti és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Nincs kipuffod vagy rosszak?
                                Vannak, csak a krómot megette rajta az idő. Kissé ripacsos, de egyenlőre ez van. De nem akarom előre leírni, mert ennek a pucolása még a távolabbi jövő feladata. Most várom a kuplungláncot, utána szimmeringcsere, majd vázbarakás következik. Onnan már "csak" egy ugrás az indítás.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X