Az első sárvédő kéne róla...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
JAWA-CZ rajongóknak!
Collapse
X
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért mert krómozott. Ilyen volt az enyém is. Én általában az eredeti krómozású alkatrészeket gyűjtöm, és a motoron lévőt cserélem jobb állapotúra.
Volt gyári krómozású sárvédője is a motornak....nem emlékszem rá, de attól még lehet.Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 08:51.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseWsievers, legyen tiéd a sárvédő, de a kipufogókat én kérem. Csere lehetséges.
- - - Updated - - -
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen volt, de csak a krómozott tankos kéknek, elől-hátul. Az enyém is olyan volt.
Komment
-
Semmi extra...Annyit tudok, hogy az előző gazdája vásárolta Németországban. Viszont én a saját szememmel láttam 79-es 472-est, ami úgy néz ki, mint a 471. A különbség, hogy a nagy óra volt a 477 lámpafejben, ami egy gyűrűvel ki volt emelve. Azóta se láttam hasonlót, az is kék volt, sajna a feketeláb törzs tagjai azóta szerintem szétbontották.
Valami nullszéria vagy prototípus lehetett, A miskolci cementműnek volt a szolgálati motorkerékpárja(láttam a forgalmiját).
Egy fekete-fehér képem van a typusról csak. Ha megnézitek, a hengerfejek a "rendes" irányba néznek, és a 350-esre jellemző indexek vannak rajta. Ezen nincs a kiemelőgyűrű, amiről beszéltem, ez még kisórás. Amit én láttam, azon már a későbbi 472 esek első sárvédője van, nem ez a 477 fajta, és nem volt 2 színű fényezése, csak a szokásos türkizkék.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 nov. 24, 10:00."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Szerintem ez sem a legszebb járgány,amit valaha láttunk...
Ez a Bison vagy mi?!
Igaza van Sepynek...annyi különbséggel, hogy nekem egyáltalán nem jön be...
- - - Updated - - -
Wsievers!
Ami a képet illeti (tudom, a logomon is ez van) nem az én mocimat ábrázolja....sajnos,akkor amikor egyben volt, nem készült róla fotó/legalább is, nem emlékszem rá/. Az enyém jelenleg még kosárban van...
Ez egy "lopott" kép. Igazán nem bánnám,ha -legalább- így nézne ki.Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 10:33.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen ez a Bison. Más néven 633.
Amit meg én linkeltem egy Jawa 623 UR.
Komment
-
Nincs kipuffod vagy rosszak?
Komment
Komment