Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Schwalbe átalakulás, avagy 67UR1 SCHW4L83
Collapse
X
-
Valahogy így. :-)
Az ülést átalakítani, lecserélni 1 személyesre, stb.
Igaz, a 125-ös trophynak olyan rusnya amorf formájú hátsó sárvédője van (ami ráadásul teherhordó szerkezeti elemként is funkcionál), hogy az újabb fejtörést okozna.
A 250-esé jobb ilyen szempontból, viszont annak a tankja, lámpája ormótlanabb.
A hotrodos mellett ez a café raceres sem rossz elgondolás:
é…’ レーサー (Sake Racers): mz vintage racer
Ilyesmire én is gondoltam, amikor szétkaptam az én 125-ösömet. Hátsó sárvédő nélkül rendesen jó, lendületes, "izmos" formája volt a motornak...
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben a az 50 ccm-es kismotorvázban van annak a Thropynak a motorja...abból nem lesz semmi.
szerk.: utána néztem nem tévedtem ez két külön motor, LC 9246-éban eredeti szív dobogUtoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 máj. 29, 15:10.
- 1 like
Komment
-
Üdv ismét mindenkinek!!!!
Csak annyit szeretnék, hogy: JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utólag is elnézést a kirohanásért
Bár azt gondolom több okom is van rá...
Egy rezónyi, öt felömlőnyi, 28 mikuninyi, egy membránnyi, egy tárcsaféknyi, iszonyat hangnyi, és egy telljes öszképnyi...alsóhangon!
*Felhívjuk arra érzékeny nézőink figyelmét, hogy a következő percekben sokkoló képeket is láthatnak
- 6 likes
Komment
-
Szervusz!
Mit mondjak-nem szép,de legalább öreg.Gondolom rengeteg agyalás és munka lett befektetve,amíg idáig elkészült és mennyi fog még,amíg kész lesz.Ne vedd úgy,hogy leszólom,valaha én is belefúrtam a 175-ös Cetkába a 250-es JAWA dugattyút és át is vezéreltem a réseket,valamilyen tuningleírás alapján.Az eredmény az lett,hogy sebességben,kb. a 350-es JAWA szintjén teljesített,de nekem Debrecenig,úgy félúton tankolni kellett és egy szezonban háromszor görgőztem a főtengelyt.Mindennek ára van!
Függetlenül a fentiektől,tiszteletem a befektetett munkáért és talán a világ,attól egész,hogy mindig lesz valaki,aki másoknál,vagy mélyebbre,vagy magasabbra,vagy lassabban esetleg gyorsabban akar menni,-küzdünk a kihívásokkal.
Így van ez jól,de azért gondold át a futómű eredeti szerkezetét amikor ráülsz,mert szeretném,ha sokáig élvezhetnéd az életet!
Szeretettel üdvözöllek:Che
- 6 likes
Komment
-
Megállni is tud, most már látom, nem csak menni. Így azt hiszem jelenleg a tiéd a leggyorsabb burkolt Simson az országban. Ezzel már el lehet pucolni a rendőrök elől..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
Komment