Szaktársak! Sziasztok. Volt valaki a Varsány és Nógrádsipek között rendezett hegyi felfutón?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Igen , én voltam ! Elég jó volt a derby , a pálya sem mondható rossznak , és unalmasnak (pedig reggeltől kb 11-ig még esett is...) Viszonylag jó volt a felhozatal is . Csak (mivel gondolom még csak az első ilyen esemény volt ez ! ) kicsit vontatott volt , sokára nyúlt a díjkiosztó , sokan meg sem várták...
- 2 likes
Komment
-
A heti csíkozási tevékenységem.
- - - Updated - - -
Mivel sok kísérlet után rájöttem,hogy ez nekem még nem megy....ezért csaltam..
Kimaszkoltam,lefújtam...majd összepolíroztam az éleket..
Mivel a csík a festett felületre került.
- - - Updated - - -
Bosszantó amikor egy motorból ki kell venni a kerekeket..s nincs sztender.
Erre iszunk..
s megvárjuk az okos gondolatot..
- 9 likes
Komment
-
Bréemwé? Vagy csak az akar lenni? A tank elég lapos hozzá. Szkeptikus vagyok az R-71-gyel kapcsolatban. Több van belőle manapság, mint amennyit valaha is gyártottak.A heti csíkozási tevékenységem.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Az lehet, de hál'Istennek olyan messze vagy tőle,mint Makó, JeruzsálemtőlAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig Mekk mester az egyik példaképem..
Komment
-
De a helyzetfelismerő képessége...és a probléma megoldó képessége páratlan..
Kedvenc részem: a medvéknek cserépkályha..
- - - Updated - - -
Nem a témához... a közeljövőben üza tartályokat kezelek (belsejüket vonom be festékkel) Ha valaki úgy gondolja,akkor jelentkezzen...több esetén kedvezményesebb az anyagköltség. Ja igen,tisztított tartállyal.
- 2 likes
Komment
-
Be kellett fejeznem mára,mert azt mondták nem kapok vacsorát...meg ebédet sem,ha nem dolgozom meg érte..
három napja nyomom...holnap már mennie kell..
- - - Updated - - -
Valamit teszek ezzel a fényképezővel...ennél azért többet várok tőle..
- - - Updated - - -
Legszebb virág a borvirág...legszebb madár a muslinca...
- 5 likes
Komment
Komment