Szaktársak! Sziasztok. Volt valaki a Varsány és Nógrádsipek között rendezett hegyi felfutón?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Igen , én voltam ! Elég jó volt a derby , a pálya sem mondható rossznak , és unalmasnak (pedig reggeltől kb 11-ig még esett is...) Viszonylag jó volt a felhozatal is . Csak (mivel gondolom még csak az első ilyen esemény volt ez ! ) kicsit vontatott volt , sokára nyúlt a díjkiosztó , sokan meg sem várták...
- 2 likes
Komment
-
A heti csíkozási tevékenységem.
- - - Updated - - -
Mivel sok kísérlet után rájöttem,hogy ez nekem még nem megy....ezért csaltam.. Kimaszkoltam,lefújtam...majd összepolíroztam az éleket.. Mivel a csík a festett felületre került.
- - - Updated - - -
Bosszantó amikor egy motorból ki kell venni a kerekeket..s nincs sztender. Erre iszunk.. s megvárjuk az okos gondolatot..
- 9 likes
Komment
-
A heti csíkozási tevékenységem."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig Mekk mester az egyik példaképem..
Komment
-
De a helyzetfelismerő képessége...és a probléma megoldó képessége páratlan.. Kedvenc részem: a medvéknek cserépkályha..
- - - Updated - - -
Nem a témához... a közeljövőben üza tartályokat kezelek (belsejüket vonom be festékkel) Ha valaki úgy gondolja,akkor jelentkezzen...több esetén kedvezményesebb az anyagköltség. Ja igen,tisztított tartállyal.
- 2 likes
Komment
-
Be kellett fejeznem mára,mert azt mondták nem kapok vacsorát...meg ebédet sem,ha nem dolgozom meg érte.. három napja nyomom...holnap már mennie kell..
- - - Updated - - -
Valamit teszek ezzel a fényképezővel...ennél azért többet várok tőle..
- - - Updated - - -
Legszebb virág a borvirág...legszebb madár a muslinca...
- 5 likes
Komment
Komment