Ez az ember egy zseni! Ilyen szakemberekkel én is szerettem beszélgetni annó(meg most is, ha tehetem). És hatalmas türelme van. Én már 5 perc után kidobtam volna a riporternek nevezett kérdezőt...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Csípem az ilyen embereket! A legelső benyomásom nekem is az volt, hogy ez a figura... nem éppen 100-as.
Megnéztem pár videóját, és rájöttem, hogy nagyon is az! Csak épp nem ugyanaz a meglátása, mint a nagy átlagnak... Némelyik videón pedig dőltem a röhögéstől! A spéci kerékpárja, amivel szintén Afrikát járta.... Csúcs!
És amilyen meglátása van a billista termékekről...
Az a szaki volt hasonló, aki az MZ váltómat tette rendbe. Először csak pislogtam, úúúúristen hova kerültem.... aztán 6 órán keresztül beszélgettünk.
- - - Updated - - -
Az biztos. Már én is vártam, hogy mikor förmed rá végre? Egy mondatot nem hagyott rendesen elmondani. De nem, halál türelmes a hülyékkel szembenÉn már 5 perc után kidobtam volna a riporternek nevezett kérdezőt...
- 4 likes
Komment
-
Minden Tudor bogaras ember ez az én tapasztalatom. Én is végig néztem pár videóját és egy kivételes ember mely a mai időben igen ritka. Az én fiatalabb időmben volt egy bádogos az utcánkba sokan hü..ének tartották én és a haverom még moziba is elmentem vele abban az időben a" merülős aparátorával" egyedi módon hegesztette az alut. messze földről hozzá hozták.Még dugókat is öntött. No őnála a műhelyben csak medve csapás volt körbe de tudta mi hol van! ja és volt egy " körte" hengeres Csepelje avval közlekedett napi szinten.
- 4 likes
Komment
-
Szirmai Gábor a neve és figyelmesebbek észrevehetik, egy rövidke írása itt a fórumon is olvasható: A GAZ indítása
Nekem van szerencsém személyesen is ismerni, tényleg szenzációs figura.
- 8 likes
Komment
-
Ahogy látom, ő sem egy szófukar ember, jól el lehetne filozofálni az antibillizmusról. És egyebekről...
Csak jussak el végre én is! Már tényleg mérges leszek magamra, meg az egész világra ha nem...
Már az MZ is készen lesz... (remélhetőleg nagyobb távolságok megtételére is képes lesz
)
- 4 likes
Komment
-
bsa10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElképesztő!
Micsoda szimpatikus "naívitás"! Hol lehet a könyveit megtalálni?
Óriási fazon.....
Hirtelen rákerestem és például itt elérhető 9 dollárért digitális formában:
https://www.scribd.com/doc/207402900...am-a-Szaharaba
Bele lehet olvasni vásárlás előtt.
- 2 likes
Komment
-
Ha töltessz fel valamit, ingyen letölthetsz egy másikat...ez ilyen oldal.
http://afrikaszirmai.blogspot.hu/2014/02/2.htmlUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 febr. 04, 19:20."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Utángyártott Tájvani, kilincsből öntve. Próbálj meg szerezni gyárit, vagy ezt, ami erősített: Náhradní díly Babetta | Brzdová ÄÂelist Babetta | ÄŒtyÃ…â„¢kolky, motocykly, skútry prodej, servis, náhradní díly.
Vagy nézz körül melyik robogóé hasonló méret. Még ha marni is kell a szélességéből, az se számít."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Mindenesetre én becsülöm a mentalitását,hozáállását.
Komment