jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen izzókat keresek:
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet még valahol kapni az eredetivel megegyező matricát?
Esetleg még ez !http://veteranapro.hu/emblemak-felir...imson-matricak
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeavatnál a titokba ? Ha jó az ötlet, letagadom hogy van ilyen a padláson. (ha rossz, akkor meg azért )
Pótizzók | Elektro-Light Kft.
Van egy kis baj vele, hogy Kínai Xar:-( felügyelet nélkül nem érdemes hagyni működés közben. Ettől függetlenül vettem egy rakással ezt is, de azt nem keverem össze a békebelivel.
Bocsánat, így jobban megtalálható:
Pótizzó hagyományos izzósorhoz E10 14V 3W zöld | Elektro-Light Kft.
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmíg a Király utcában létezett a Tungsram márkabolt, nekik volt egy fióknyi. Évente elsétáltam arra karácsony előtt, vettem 2-2 db-ot színenként, kb. egy ezresért. Aztán pár éve bezárt a bolt, azóta én is csak nézem, ahogy menthetetlenül fogynak a tartalékaim . Természetesen nem egyformán fogynak a színek .Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 júl. 25, 19:02.
Komment
-
Ne dobd el a kiégetteket. Ha elfogy a tartalékod akkor próbáld úgy "kinyitni" az izzó alját hogy a fém feletti rész ép maradjon, ezután már csak egy olyan kis izzót kéne keresni ami belefér. Mi anno így mentegettük a hóemberes izzó sorunkat, pár évet kihúzott így de utána végleg letette a kanalat sajnos .
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe dobd el a kiégetteket. Ha elfogy a tartalékod akkor próbáld úgy „kinyitni” az izzó alját hogy a fém feletti rész ép maradjon, ezután már csak egy olyan kis izzót kéne keresni ami belefér
Most teljesen rákattantam erre az ügyre, mert tavaly történt a baleset, hogy elromlott a füzérünk, így vettünk gyorsan egy másikat, aminek nem működött egy része új létére sem Kár, hogy csak most jutott eszembe feltenni itt is a kérést...
Egy sárga izzót még tavaly találtam Pannonia alkatrészek között és még jó volt! Jobban örültem neki, mint a lábtartóknak amit boltoztam.
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKonkrét választ nem tudok adni, hogy lehet-e találni, de lehet jobban jársz ha megszerkeszted cadbe és csináltatsz egyet. Ha esetleg nincs mintád amiről a méreteket le tudnád lesni akkor tudok segíteni, mert van apámnak egy babettája, de sajnos most 12órázok még 3 héten keresztül, úgyhogy csak utána tudok segíteni. Ha nem találsz jobb megoldást és ráér akkor írj rám privátba mert az maradandóbb és amint tudok utánanézek, leírom a pontos méreteket, esetleg ki is szerkesztem neked.
Már csak azt sajnálom hogy a hülye beállítási bázis tréning miatt félbe kellett hagynom az összeszerelést .(Igen, már én is "eladtam a lelkem az ördögnek"...)Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 26, 21:00.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése........... a hülye beállítási bázis tréning.............. (Igen, már én is „eladtam a lelkem az ördögnek”...)A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Néha előfordul (osztálytársaim poénkodtak ezzel) . Amúgy nem nagy rébusz szerintem mert már a tréning neve mutatja hogy kik vesznek ezen részt .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 26, 21:31.
Komment
-
Hello! Bekapcsolódnék ide ha nem baj Nekem egy Romet Kadett 780-am van (brutális nagy hanggal) és most az egyetlen dolog amire vágyok egy motoros találkozó valahol itt szabolcsban( messzebb nemigazán merek menni ),ahol nagy és igazi motorok mellé állhatnék a kis kotroncommal és elmondhatnám : itt vagy kicsi romettem velem együtt a menyországban Szóval ha valaki esetleg tudna egy ilyen találkozóról akkor megköszönném neki hogy elárulja hol,s mikor lesz
- 2 likes
Komment
-
revenge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzóval ha valaki esetleg tudna egy ilyen találkozóról akkor megköszönném neki hogy elárulja hol,s mikor lesz
találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebodrog keresztúrban pannonia márka találkozó lessz
Komment
-
találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy jó meg csinálni??Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 júl. 27, 17:16.
- 3 likes
Komment
Komment