Nincs ezekkel a mobilokkal semmi baj,csak a használóikkal és a használatukkal.Amit otthon is meglehet beszélni négyszemközt,azt az otthontól pár Km.-re felesleges és zavaró kivétel,ha valamilyen katasztrófa nem történik és azonnal cselekedni kell.
Régebben hallottam a rádióban,hogy a Magyaroknak az élelmiszerekre kiadott pénz után a második helyen a telefonnal kapcsolatos költségkiadások állnak.
Meglehet,hogy "fatokosnak" leszek tartva de attól,hogy alapjaiban nagyon is jó dolognak tartom a mobil telefont,de egyben utálom is,mert nagyon sok esetben zavaró tud lenni és legtöbbször indokolatlan a használata,-mert ifjú koromban telefon nélkül is oda tudtunk érni a randevúra,ha akartunk és ha a lány is akarta össze is jött valami.
Üdvözlettel:Che
Nekem tökéletesen megfelelnek.. Rohanó világunk velejárója,legnagyobb előnyének a gyors segítségkérést tartom. Igaz már Temüdzsin (Dzsingisz Kán) is meg tudta beszélni a találkozókat 4 holdtölte utánra....
kikevertettem a színt. Autó újrafújása volt a program.
Holnap összepolírozás, összeszerelés. A város legjobb színkeverő szakija (jó haver) most gazdálkodik 60km-re.. Ő kikeverte,kifújta és lakkozta a színt hogy tuti egyezzen.. Azóta kissé bonyolultabbak az ilyen munkáim. Hozta a srác a Horex Reginát.... utánfutóról letolta,s a sárvédő aláfordolva sérült kb 20cm szakaszon. Szintén foltban javítás... kb 1 héttel növeli az átfutási időt..
Nem gond.. hamarosan itt a tavasz..
Komment