Napóleonra gondoltál igaz? Akkor korzikai Ajaccio lenne?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Kedves Tuzi ha erre jarsz minden felekepp a vendegem vagy egy pizza sor erejeig Trieste nincs olyan messze .korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Dehogyisnem! Sohasem jártam még arra o.O ahogy Korzikán sem XDmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTrieste nincs olyan messze .korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Idézet a weboldaláról (Aki nem szereti a Pannóniát, az kérem ne olvassa tovább!):TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJelezni szeretném , már ha valakit érdekel. A ma megjelent Barikád újságban van egy oldal a Pannóniákról.:-))))
Pannónia, az örök márka
„Nincs karikás ostorom, nem vagyok pizzafutár, és ritkán hordok bőrgatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: keresztöblítéses kétütemű. A márkanevem megelőzi a mai vasakat, és nem örülök, hogy ha a turisták összekeverik a P20-ast a Yamahával. Büszkén gondolok Vígh Endrére, a prototípusok megalkotójára, Kurucz Györgyre és a 24 órás versenygyőzelemre, Sági Lászlóra és Balogh Gyulára. Szeretem a nagyfékdobot, a Duna oldalkocsit és a kétütemű muzsikát. Itt élek Balassagyarmat szívében. Motorszeretetben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszegényebb motorosai! Pannónia! Én így szeretlek.”Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 14, 17:43.korompaiistvan és Che kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Sziasztok!!!
Hazaértem, máris pótolom a lemaradásom olvasásterén.:-)
Igaz nem Motor, még csak nem is Pannónia, de hisz ez egy kocsma, így itt be merem tenni. Szóval ahogy jeleztem szombaton nem tudtam motorozni, de még csak a Szigetszentmiklósi börzére sem jutottam ki, de nem bánom. Horgásztam. Szombat reggel 9-tól vasárnap reggel 7-ig. Ha megengeditek felteszek pár képet.:-))))
Az én két legnagyobb példányom amit sikerült kivennem, 3 kg körüli tükrös , és nyurga.
Viszont én sehol sem vagyok ezekkel , Zsolti egy 6 kg feletti bálnát emelt ki.
- 5 likes
Komment
és ne legyek ideges..átkozott rendszer
Komment