Napóleonra gondoltál igaz? Akkor korzikai Ajaccio lenne?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Kedves Tuzi ha erre jarsz minden felekepp a vendegem vagy egy pizza sor erejeig Trieste nincs olyan messze .korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTrieste nincs olyan messze .korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJelezni szeretném , már ha valakit érdekel. A ma megjelent Barikád újságban van egy oldal a Pannóniákról.:-))))
Pannónia, az örök márka
„Nincs karikás ostorom, nem vagyok pizzafutár, és ritkán hordok bőrgatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: keresztöblítéses kétütemű. A márkanevem megelőzi a mai vasakat, és nem örülök, hogy ha a turisták összekeverik a P20-ast a Yamahával. Büszkén gondolok Vígh Endrére, a prototípusok megalkotójára, Kurucz Györgyre és a 24 órás versenygyőzelemre, Sági Lászlóra és Balogh Gyulára. Szeretem a nagyfékdobot, a Duna oldalkocsit és a kétütemű muzsikát. Itt élek Balassagyarmat szívében. Motorszeretetben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszegényebb motorosai! Pannónia! Én így szeretlek.”Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 14, 17:43.korompaiistvan és Che kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Sziasztok!!!
Hazaértem, máris pótolom a lemaradásom olvasásterén.:-)
Igaz nem Motor, még csak nem is Pannónia, de hisz ez egy kocsma, így itt be merem tenni. Szóval ahogy jeleztem szombaton nem tudtam motorozni, de még csak a Szigetszentmiklósi börzére sem jutottam ki, de nem bánom. Horgásztam. Szombat reggel 9-tól vasárnap reggel 7-ig. Ha megengeditek felteszek pár képet.:-))))
Az én két legnagyobb példányom amit sikerült kivennem, 3 kg körüli tükrös , és nyurga.
Viszont én sehol sem vagyok ezekkel , Zsolti egy 6 kg feletti bálnát emelt ki.
- 5 likes
Komment
Komment