Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Az a helyzet hogy nekem az irodában azt mondták hogy amit kaptam papírt a közlekedés felügyeten azzal ne nagyon motorozzak mert nem minősül jogsinak. Sőt mikor az okmányirodában odaadták a papírt az orcámmal díszítve még arra is azt mondták hogy azzal se! Nem értem én ezt, na de mindegy. Kitartást és hátha te szerencsésebb leszel mint én voltam. Mondjuk nekem egyelőre tök mindegy, motor még úgy sincs amivel tudnék menni.
    korompaiistvan kedvelte ezt.

    Komment


      Ezek amiket irtatok, nagyon vigasztal engem is.... komolyan havat túrni majd jó lesz a motorral mire megjön a jogsi.... Igen nekem is mondták hogy ne motorozzak a sztárfotómmal díszelgő papírral, de nekem meg volna mivel, így elég nehezen bírom, főleg hogy késleltettem a felújítás befejezését, de nem eléggé.... 1 hónap hogy a fene enne beléjük!!!!!

      Komment


        Ne izguljatok! Én egy hónapja levizsgáztam, de még annyi időm nem volt, hogy elmenjek az okmányirodába és beadjam az igénylést... Bár nekem még motorom nincs (vagyis van csak darabokban) így nem sürgős, de idén azért még hó előtt szeretnék gurulni egy próbakört az utcába.

        Komment


          Szervusztok Friss Jogosítványosok!

          Először is mindenkinek gratulálok és balesetmentes közlekedést kívánok,mindhalálig!A mondás azt mondja,"isten malmai,lassan őrölnek",-gondoljátok el mennyit kellene várni,ha nem lenne,ilyen korszerű,az ügyintézés.A fentieket,-csak úgy humorból írtam,ne vegyétek komolyan!Tudom nagyon bosszantó dolog,a várakozás,egy sikeres vizsga után,de az élet már csak ilyen,-vágyaink nehezen teljesülnek,-vagy esetleg soha.

          Szívem szerint,kiírnám magamból,a bürokráciát illető véleményemet,de ahogy,leütöttem,a "b" betűt,leugrott a gomb a billentyűzetről,-gondolom ismer már a gép és tudta,hogy valami vulgáris szó kezdőbetűje lehet,az,a b!

          Fel a fejjel,majd csak eltelik az,a kis idő,de sajnos a szezon is.

          Üdvözlettel:Che

          Komment


            OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az a helyzet hogy nekem az irodában azt mondták hogy amit kaptam papírt a közlekedés felügyeten azzal ne nagyon motorozzak mert nem minősül jogsinak
            Ez így igaz! Ettől már csak az szebb, hogy amikor lejár a jogsid és cserélni kell, akkor is van átfutási idő. Tehát rossz esetben, akár egy hónapig is jogsi nélkül maradsz. Képzeld el a szitut egy taxis, vagy egy futár esetében. Nekem is kb 1 hétig nem volt jogsim, de én lefénymásoltam a régit, és azzal közlekedtem
            dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ezek amiket irtatok, nagyon vigasztal engem is... komolyan havat túrni majd jó lesz a motorral mire megjön a jogsi.
            Mikor én csináltam a jogsit ( 83-ban ) már a vizsga napján mehettél érte. Egyébként, amikor megvettem a 150 es ETZ-t 86 Januárban ( első szállítmány, Centrum áruház, 21.500 Ft ) én is a hóban motoroztam.

            Komment


              OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sőt mikor az okmányirodában odaadták a papírt az orcámmal díszítve még arra is azt mondták hogy azzal se!
              dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Igen nekem is mondták hogy ne motorozzak a sztárfotómmal díszelgő papírral
              Igaz én nem friss jogsis vagyok, hanem a régit cserélném, de nekem azon a bizonyos papíron rajta van, hogy 2hónapig használhatom vezetésre! mindjárt megnézem... naszóval: "A kérelem adatlap alább megnevezett, lejárt kategória érvényességű vezetői engedéllyel 2012.10.05-ig jogosult vezetésre." vagyis a régi jogsim még nem vették el, és azzal, és a papírral vezethetek még...

              átolvastátok, hogy mi van azon a papíron, hátha ott is van egy sor, ami...?!
              Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 szept. 05, 05:00.

              Komment


                Na várjunk kérem szépen jogsi megújítás nem egyenlő teljesen friss új jogsival. A frissen megszerzett vagy kategória bővítés végetti módosításnál a kapott papír nem minősül jogosítványnak, míg a megújításnál kiadott papírral lehet vezetni, mert az már egy megszerzett érvényes kategóriát igazol, míg az előző csak azt hogy az adott bejegyzést elvégezhetik mert jogot szereztél rá.




                mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tehát rossz esetben, akár egy hónapig is jogsi nélkül maradsz.
                Nem mert a papírral amit kapsz vezethetsz, mert már jogot szereztél rá és a papírral igazolhatod hogy folyamatban van a hosszabbítás ügyintézése. Ezért van az is hogy akinek pl van B-je és megy motorra a sikertelen kressz miatt nem veszik el a B-t. Csak akkor vehetik el ha valami grimbuszt csinálsz /baleset, ittas vezetés, stb.../

                Komment


                  OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Na várjunk kérem szépen jogsi megújítás nem egyenlő teljesen friss új jogsival.
                  ezért írtam, hogy nézzék meg rendesen a papírt, van e rajta valami, mert az egy vicc (de valahogy nincs kedvem nevetni), hogy már minden vizsgád megvan, sőt, már az okmányirodába is voltál, és csak azért nem tudsz vezetni, mert egy hónapig tart nekik legyártani egy nyamvadt plasztik lapocskát?!

                  Komment


                    Hello!

                    Ezt a mondatot én is olvastam rajta, nekem kategória bővítés lesz (B már van régóta). A régit nem vették el, s igen én úgy tudom hogy vezethetek a papírral B (!!) kategóriát. Az újként szerzett A-t nem.

                    Komment


                      dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ezt a mondatot én is olvastam rajta, nekem kategória bővítés lesz (B már van régóta). A régit nem vették el, s igen én úgy tudom hogy vezethetek a papírral B (!!) kategóriát. Az újként szerzett A-t nem.
                      azt inkább nem írom le, hogy mi jutott eszembe, a soraidat olvasva, mert nem győznék törölni a hozzászólásomat a moderátorok! úgyhogy csak annyit "mondok":

                      Komment


                        Teljesen egyetértek, ha leírtam volna hogy mit gondolok ezekről a bürokratikus dolgokról, nyomdafestéket nem tűrne

                        Komment


                          A Totalcar egy cikkének részlete:

                          Emelkedtek az engedély nélküli járművezetésért kapható bírságösszegek. Ezért eddig 25 ezer forintos bírság járt a helyszínen, míg ha eljárást indítottak az autós ellen, az összeg kétszeresére számíthatott. Az új rend szerint aki jogosítvány nélkül vezet, 45 ezer forint helyszíni bírsággal számolhat, és akár 90 ezerre akkor, ha a rendőr feljelenti az autó vezetőjét.
                          így már érthetőbb, hogy miért húzzák a jogosítványok gyártását, "gyúrnak" azokra, akik nem bírják kivárni, amíg elkészül!

                          Komment


                            Na VÉÉÉGRE!!! Azért 30napba beletelt, kamatostól!

                            A KEK KH ezúton értesíti Önt, hogy a 2012/******* számú kérelem alapján kiállított vezetői engedélye a mai naptól a(z) Budapest 04 okmányirodában nyitvatartási időben átvehető.

                            Komment


                              Jelentem a moci lemosva , krómtisztítóval, átsikálva ahol kel, olaj ellenőrizve, tömítés cserélve, itt-ott után húzva, gumik felfúvatva, majd vissza a jó kis száraz kellemes hőfokú helységbe, letakarva.:-(((( Sajnos most nem aktuális a motorozás.:-(((( Kitudja az idén elő veszem e még.:-(((( Talán. A télen lesz rajta pár javítani való, ezt most a mosásnál láttam meg. Hátsó teleszkopok krómozása, fel újjítása, pár csavar/anya krómozása, egy-két gumi alkatrész pótlása, oldal támasz átgondolása. Nagyon dől a gép, pedig ez ami rajta van ez is már egyedi méretes, utángyártott.

                              Komment


                                Tisztelettel jelentem sikerült elérnem , hogy amikor a "Friss tartalom" -ra nyomilok nem dob le semmit.:-)))) Tehát végig értem a "lényegen". Most jutalomképpen elmegyek F1-et nézni.:-))) Ja csak előbb megiszom a boromat..-))))

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X