Az a helyzet hogy nekem az irodában azt mondták hogy amit kaptam papírt a közlekedés felügyeten azzal ne nagyon motorozzak mert nem minősül jogsinak. Sőt mikor az okmányirodában odaadták a papírt az orcámmal díszítve még arra is azt mondták hogy azzal se! Nem értem én ezt, na de mindegy. Kitartást és hátha te szerencsésebb leszel mint én voltam. Mondjuk nekem egyelőre tök mindegy, motor még úgy sincs amivel tudnék menni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ezek amiket irtatok, nagyon vigasztal engem is.... komolyan havat túrni majd jó lesz a motorral mire megjön a jogsi.... Igen nekem is mondták hogy ne motorozzak a sztárfotómmal díszelgő papírral, de nekem meg volna mivel, így elég nehezen bírom, főleg hogy késleltettem a felújítás befejezését, de nem eléggé.... 1 hónap hogy a fene enne beléjük!!!!!
Komment
-
Szervusztok Friss Jogosítványosok!
Először is mindenkinek gratulálok és balesetmentes közlekedést kívánok,mindhalálig!A mondás azt mondja,"isten malmai,lassan őrölnek",-gondoljátok el mennyit kellene várni,ha nem lenne,ilyen korszerű,az ügyintézés.A fentieket,-csak úgy humorból írtam,ne vegyétek komolyan!Tudom nagyon bosszantó dolog,a várakozás,egy sikeres vizsga után,de az élet már csak ilyen,-vágyaink nehezen teljesülnek,-vagy esetleg soha.
Szívem szerint,kiírnám magamból,a bürokráciát illető véleményemet,de ahogy,leütöttem,a "b" betűt,leugrott a gomb a billentyűzetről,-gondolom ismer már a gép és tudta,hogy valami vulgáris szó kezdőbetűje lehet,az,a b!
Fel a fejjel,majd csak eltelik az,a kis idő,de sajnos a szezon is.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a helyzet hogy nekem az irodában azt mondták hogy amit kaptam papírt a közlekedés felügyeten azzal ne nagyon motorozzak mert nem minősül jogsinak
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek amiket irtatok, nagyon vigasztal engem is... komolyan havat túrni majd jó lesz a motorral mire megjön a jogsi.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSőt mikor az okmányirodában odaadták a papírt az orcámmal díszítve még arra is azt mondták hogy azzal se!dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen nekem is mondták hogy ne motorozzak a sztárfotómmal díszelgő papírral
átolvastátok, hogy mi van azon a papíron, hátha ott is van egy sor, ami...?!Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 szept. 05, 06:00.
Komment
-
Na várjunk kérem szépen jogsi megújítás nem egyenlő teljesen friss új jogsival. A frissen megszerzett vagy kategória bővítés végetti módosításnál a kapott papír nem minősül jogosítványnak, míg a megújításnál kiadott papírral lehet vezetni, mert az már egy megszerzett érvényes kategóriát igazol, míg az előző csak azt hogy az adott bejegyzést elvégezhetik mert jogot szereztél rá.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehát rossz esetben, akár egy hónapig is jogsi nélkül maradsz.
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa várjunk kérem szépen jogsi megújítás nem egyenlő teljesen friss új jogsival.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt a mondatot én is olvastam rajta, nekem kategória bővítés lesz (B már van régóta). A régit nem vették el, s igen én úgy tudom hogy vezethetek a papírral B (!!) kategóriát. Az újként szerzett A-t nem.
Komment
-
A Totalcar egy cikkének részlete:
Emelkedtek az engedély nélküli járművezetésért kapható bírságösszegek. Ezért eddig 25 ezer forintos bírság járt a helyszínen, míg ha eljárást indítottak az autós ellen, az összeg kétszeresére számíthatott. Az új rend szerint aki jogosítvány nélkül vezet, 45 ezer forint helyszíni bírsággal számolhat, és akár 90 ezerre akkor, ha a rendőr feljelenti az autó vezetőjét.
- 1 like
Komment
-
Jelentem a moci lemosva , krómtisztítóval, átsikálva ahol kel, olaj ellenőrizve, tömítés cserélve, itt-ott után húzva, gumik felfúvatva, majd vissza a jó kis száraz kellemes hőfokú helységbe, letakarva.:-(((( Sajnos most nem aktuális a motorozás.:-(((( Kitudja az idén elő veszem e még.:-(((( Talán. A télen lesz rajta pár javítani való, ezt most a mosásnál láttam meg. Hátsó teleszkopok krómozása, fel újjítása, pár csavar/anya krómozása, egy-két gumi alkatrész pótlása, oldal támasz átgondolása. Nagyon dől a gép, pedig ez ami rajta van ez is már egyedi méretes, utángyártott.
- 2 likes
Komment
Komment