Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
És nincs mivel! Itt vagyok a világ egyik végén tudatlanul és nem vagy képes ellátni infóval?????
- 1 like
-
Igen,de legalább fényképezgethettem volna olyan csodákat miket világ szinten is csak páran láttak.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont már nem rozsdás, amit csiszolgattál!
Leave a comment:
-
Viszont már nem rozsdás, amit csiszolgattál!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRozsdát csiszolgattam,
Leave a comment:
-
Ha valakit érdekel itt a plakát is:mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGépésztalálkozó idejét1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ritkán sikerül...Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésete mindig ott vagy.
.............
.A"kutyával"az a helyzet, ami elmúlt
arról már lemaradtunk!
Robotolni jó,mert nem kell gondolkodni!!!!
Ezt lehet folytatni és lehet változtatni,ha mi nem tudunk:akkor mit várunk a fiataloktól????
- 2 likes
Leave a comment:
-
Én meg irigykedtem h te mindig ott vagy..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGépésztalálkozó idejét
Én is beterveztem párszor, de mindig szrik valamit a kutya.
Leave a comment:
-
Ma Pannóniáztam egy rakomány"lommal"a közeli börzére,a benzinre valóm kitelt legalább.
Viszont kibeszélgettem magam és megtudtam a Gépésztalálkozó idejét
amiről mindig lemaradtam....
- 3 likes
Leave a comment:
-
Rozsdát csiszolgattam,alkatrészaket készítettem elő,sikeresen kikentem magam kéményen lecsúszott ördög szintjére....oszt Ildikó azzal jön haza hogy veterán autó és motor kiállítás és találkozó volt a faluban.. (.:?"+§?!%) ilyen cifrákat mondogattam. Nekem minden nap egyforma sajnos... két hete még olvastam faliújságon....de nem számoltam hányat kell aludni.
- 4 likes
Leave a comment:
-
A nevelt gyerek unatkozik... megyek oktatásra a mesterhez,mert sajnos nem tudom mi az.. úgy érzem a jobbtól nem szégyen tanulni..
1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
Dolgozni csak rendben szépen,ahogy.... úgy érdemes. Vagy esetleg így..3 képek
- 5 likes
Leave a comment:
-
Szépen fejlődnek a palánták... végre jut a palancsinta töltelékbe is..
Éledeznek a habanero paprikák.
1 kép
- 4 likes
Leave a comment:
-
Vártam a fecskéket sk fészekkel,de sajnos a környéken alig látok aktív példányokat.1 kép
- 4 likes
Leave a comment:
-
Nem tudom a Hölgy cselekedete után nőtt akkorára
? Atti tudod ő tudja készíteni a dadogós páleszt!!!
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: