Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJobban teszed ha nem bízod rá !
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLáncra nem ajánlom rákenni,
Van egy ujabb gondom, iderakom mert többen járnak ide
Szelepvezető és szelep készités volt
Mester mondta, kivette a tőcsavart, mert útban volt neki, de vissza is rakta
Rendben. Hengerfejet felpróbáltam 2 csavarral , aztán elraktam a sarokba
A napokban felraktam volna végleg, de a 4.csavar, amit megmozgatott, nem éri el az anyát,/henger bordákon megy keresztül/ vagy4-5mm-rel rövidebb
Ugyanaz a tőcsavar, gyári lekönnyités az M8 menet végén, mélyebbre nem lehet tekerni, mert ugye középen nincs menet
És mégis...
Hol lehet a kutya elhantolva?
/ha nagyon érthetetlen, majd teszek fel képet
Atti biztos érti mert Horex
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem egyforma hosszú a menet a tőcsavar két végén?
Az egész jelenséget nem értem. Ha jó volt 60 évig, akkor mifranc történhetett
Holnapra hozat a boltos egy Lada és egy Trabant kipufogó tőcsavart. Lássuk meg a méreteit majd
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem egyforma, a hosszabbik vége lóg ki"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAtti biztos érti mert Horex
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1,5mm tömítés esetén
A kérdéses csavar viszont 35mm. Ha felrakom akkor még a 2mm-es tömités ezt is röviditi és a h.fej tömitésem 2mm
Nem tudok mit mérni már, nem tudom mi történhetett
Van nekem egy alu hengerfejem, de emlékeim szerint abban vállas a tőcsavar. Majd előbányászom
Boltos még a nagykerben sem kapott Lada tőcsavart, a Trabanté meg semmi pici darab, motorboltban közelitő sincs
Áh, ugyis annyi nyavajám van, és akkor ilyenek akadályozzák a lassú előrejutást is
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseahol megszorult az megszűnik a kiszedésnél
Komment
-
Érdekes dolog ez. Vagy 5-6 éve besétáltam egy csavarboltba, mondtam hogy ilyen meg ilyen tőcsavar kell és rögtön adtak is annyit amennyit kértem.
Aztán nemrég beletört a motoromba az egyik csavar (pedig mindig nyomatékkulccsal húztam meg), szóval úgy gondoltam hogy akkor cserélem az összeset. Hát persze egyik csavarboltban sincs ilyesmi tőcsavar... Aztán végül rendelni tudtak másfélét amiből kis faragással kijött ami kell...
Tuti megoldást utána mondták. 10.9-es menetes szár...
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegnézzem?
Tegnap felhívtam a gépműhelyt ahol a h.fejem volt. Mikortol vannak szabin? Tegnaptol
Viszont heeegany olvtárs irja a tutit. Mert ha lenne a csavarboltban akár 8.8-as M8x60 vagy hosszabb csavar akkor az már jó. 21mm a tőcsavar furata
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. Mert ha lenne a csavarboltban akár 8.8-as M8x60 vagy hosszabb csavar
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZöldséges?
Most nézem, mindjárt rá is kérdezek, van 8.8 M8x60, M8x70 tövigmenetes. Gondolom 8.8 megfelelő oda
Remélem OT vizsgán nem szúrják ki
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemindjárt rá is kérdezek
Köszönet heeegany olvtárs/csavartársnak az 5letért!
- 2 likes
Komment
Komment