Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseahogy betolták hozzád...
2 képek
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése......és ?
- 1 like
Komment
-
Má ne haragudj de nem értem - ami ide van írva azt el tudom olvasni ! de - mi köze a C3 nak a csapágy belső méretéhez ??
másik : szerintem ilyen csapágy nincs a 0.4 mm el kisebb lenne a névleges méretnél ( furata)
itt nézelődj az 50-59 oldal közt :http://www.sasovits.hu/cnc/irodalom/...ykatalogus.pdf
egyáltalán miért kezdted , melegen méricskélni ?
De , egyébként a c3 , erre is gyógyír ( többek közt ) ha mondjuk kicsit "erősebb" a tengely .
- 2 likes
Komment
-
Most végeztem,előfőztem az utolsó adag birsalmát a további kezeléshez... nem sajt lesz. Megtudtam továbbá..hogyan lehet igazán dús arájú párlatot készíteni. ) Sajnos a macerás kivitelezés miatt csak "házi" főzéssel kivitelezhető (szinte) De ez nagyon titkos infó.. nem vagyok hajlandó elárulni... esetleg majd személyen a megfelelő bevitel után. Persze viszek majd mintát.
- 6 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegyáltalán miért kezdted , melegen méricskélni ?Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2019 nov. 01, 10:58.
Komment
-
Az alap gondolatodra vagyok már csak kíváncsi : hogy megméred a tengelyt , vagy likat ahova beteszed a csapágyat -RENDBEN ! de egyáltalán mi a ...ért kezdesz méregetni egy csapágyat ? Szerintem még a legszarabb csapágy is tudja a névleges méretet manapság . De ha nem is , akkor is olyan kicsi a szórás , hogy a mi területünkön , az le van ...va .
Te nem valami mérnök vagy ?
A boltban számtalanszor megtörténik , hogy kér az ember facsavart . Mondjuk 4X40 et . Akkor előkap egy tolómérőt , mér és azt mondja : ez csak 3,86 és 38.5 !!!
Maga mérnök ? -igen de csak voltam már nyugdíjas - nem meós voltam - esztergályos voltam .........stb stb .
................................Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2019 nov. 01, 17:35.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz alap gondolatodra vagyok már csak kíváncsi
Komment
-
Térj át erre , sokkal jobb , egyenletesen melegít és nem lehet hibázni :https://www.teszvesz.hu/elekthermax-...809489139.html
- 3 likes
Komment
-
A hajtóműgyárban be volt dugva reggel a rezsó , egy nagy fazékban közel 100-fokon főtt az olaj ,ami belefért:azt abban melegítették az összerakáshoz .A folyamatos használattal nem hevült túl."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Pontosan ilyen műhelyrezsót használok,ha szükségem van rá,már vagy 30 éve.Azonkívül,hogy a betáp gumikábelt,elöregedés miatt már többször cseréltem kifogástalanul működik.Ezen szoktam barnítani,kerékpárláncot kifőzni grafitos faggyúban,bowden forrasztáshoz ezen melegítem fel a forrasztóónt tégelyben,sőt gumit is vulkanizáltam már rajta.Jó időtálló szerkezet.Egyetlen hiányossága,hogy nincs rajta hőfokszabályzó,de "szép asszonyban kis qrvaság,nem nagy baj",ahogy Apám mondogatta néha.Csak tartson már ki velem,amíg szuszogok,meg ne ártson neki a dicséret!
- 6 likes
Komment
-
A kis NSU váltója összeillesztve,s az aluminium léptetővilla....természetesen kopásnyom mentesen. Akkor is tuttak valamit.. Bár.. Mátyás királynak is volt zsebórája... azt a kis időt visszatekintve figyelünk.. az akkori mesterek is tudhattak valamit. ( hatalmas elismerés és csodálat) Elképzelem amint 500 éve óratengelyt esztergáltak,fogaskereket martak.. Nem nagy ügy ez... csak nekünk egyszerű halandóknak.1 kép
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz aluminium léptetővilla....természetesen kopásnyom mentesen
Komment
Komment