Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen sok pálinkát meg kell inni közben, hogy valami átmelegítsen! Az meg nem biztos hogy a végeredményre túl pozitív hatást gyakorolna...
    Dehogynem! Feltéve, ha tetszik a rózsaszínű motor látványa és nem félsz a lila egérkéktől. (Delíriumos állapotban ilyeneket szoktak látni. Csak hallomásból tudom, személyes megtapasztalásom nincs. )

Komment

Mindenesetre másnap biztosan meglepődnék a látványon
      Illetve csak harmadnap, mert a másnap igen cudarul tud ám telni .
      Sajnos (vagy nem sajnos) nem éri meg 1 sörnél, vagy 2 feles pálinkánál többet meginni...

Komment

Sajnos (vagy nem sajnos) nem éri meg 1 sörnél, vagy 2 feles pálinkánál többet meginni...
        Igaz! Azon a pénzen már lehet hasznosabb dolgokat is venni.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Azon a pénzen már lehet hasznosabb dolgokat is venni.
          Való igaz! Egy liter jóféle cseresznyepálinka árából már egy bicikli, vagy egy fél motor festésére elegendő festéket megveszek.
          2 liter árából pedig egy szép új kipufogó fog virítani a mostani helyett.
          Ilyen szempontból még jó is, hogy nem bírom a nagy mennyiségű italkát!

Komment

Ilyen szempontból még jó is, hogy nem bírom a nagy mennyiségű italkát!
            Én meg nem iszok szeszt...

Na de leakadva a pia témáról akadt egy aprócska problémám, mit lehetne tenni a szívótorok hangjával? A jikov kényes volt, de legalább csendes... A mostani dellorto igencsak "zajos".(Lassan jön a tél és jó lenne ha nem az utcán kéne pöfögnie nekem meg szobrozni mellette...)

Komment

Szervusztok!

Bánatosan írom,hogy már vagy másfél hete nem látok fecskét,-ezzel számomra beköszöntött az ősz,ami lehetne szép is,de ez pillanatnyilag nagyon pocsékul indul.A nagy és kellemes meleg után,egyből hideggé vált az idő és esik,esik és esik.Jönnek a berregős hónapok,a fűtés gondok és a sok gúnya amit fel kell venni reggelenként,-behúzódunk a lakásba,műhelybe és várjuk a tavaszt.Közben természetesen tevékenykedünk és majd csak elmúlik a tél valahogy és csak remélni tudom,hogy a most elrepült madarak többsége,szerencsésen visszatér,mintegy 28 hét múlva,amikor eljő a kikelet!

Üdvözlettel:Che

Komment

A mult héten csodálkoztam rá egy rajra,akik a vezetéken sorakoztak,
                ezek szerint a saját órám becsapott!!
                Nem akarom a hideget,nálam hideg a mühely is,és a vasak mégjobban hütenek,nem szeretem!!!!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nyomtam egy-egy "Tetszik" gombot, pedig nagyon nem tetszik. Az ősz, a hideg, a fecskék elvonulása, a didergés, megfagyás esténként zuhanyzás közben és után...
                  Szóval nem tetszik, viszont egyetértek!

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    mintegy 28 hét múlva,amikor eljő a kikelet!
                    NE erre gondoljatok! Csak 28 hét, vacak 196 nap. (Mennyivel másképpen hangzik, mint a 196 vacak nap ) És arra, hogy lesz közben egy Karácsony, egy Szilveszter és egy Húsvét is. Ja igen. Ezt a mostani hideget február végén, március elején milyen kellemesen simogatónak és melegnek fogjuk érezni. Itt az irodában most is megy a klíma. Alig egy hónapja ezt kicsit túlzottan hidegnek éreztem. Most változtatás nélkül bekapcsoltuk. Olyan jól esik ez a kis meleg.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 szept. 23, 14:31.

Komment

Egy pincérnő mondta az előttem állónak"azért szeretem a motorosokat mert olyan pozitivak"!Ez olyan furcsán hatott rám és végiggondolva a veterános mindig reménykedik valami jóban,és ez

a helyes hozzállás!!

NE erre gondoljatok!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Egy pincérnő mondta az előttem állónak
                        Csak nem talponálló?

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Csak nem talponálló?
                          belöl étterem,kivül talponálló,kifelé ablakon is kiszolgáltak.

Komment

kifelé ablakon is kiszolgáltak.
                            Amolyan mcdrive féle? Kocsma-drive autósoknak-motorosoknak. A következő sarkon meg egy 0-24ben kitelepített rendőr

Komment

NE erre gondoljatok!
                              És van idő dédelgetni a gépet, mert nem motorozás helyett kell szétszedni!

Egy pincérnő mondta az előttem állónak „azért szeretem a motorosokat mert olyan pozitivak”!Ez olyan furcsán hatott rám és végiggondolva a veterános mindig reménykedik valami jóban,és ez

a helyes hozzállás!!
                              Hát igen! Ezt nagyon szépen fogalmaztad meg!

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X