dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos (vagy nem sajnos) nem éri meg 1 sörnél, vagy 2 feles pálinkánál többet meginni...
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzon a pénzen már lehet hasznosabb dolgokat is venni.
2 liter árából pedig egy szép új kipufogó fog virítani a mostani helyett.
Ilyen szempontból még jó is, hogy nem bírom a nagy mennyiségű italkát!
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen szempontból még jó is, hogy nem bírom a nagy mennyiségű italkát!
Na de leakadva a pia témáról akadt egy aprócska problémám, mit lehetne tenni a szívótorok hangjával? A jikov kényes volt, de legalább csendes... A mostani dellorto igencsak "zajos".(Lassan jön a tél és jó lenne ha nem az utcán kéne pöfögnie nekem meg szobrozni mellette...)
Komment
-
Szervusztok!
Bánatosan írom,hogy már vagy másfél hete nem látok fecskét,-ezzel számomra beköszöntött az ősz,ami lehetne szép is,de ez pillanatnyilag nagyon pocsékul indul.A nagy és kellemes meleg után,egyből hideggé vált az idő és esik,esik és esik.Jönnek a berregős hónapok,a fűtés gondok és a sok gúnya amit fel kell venni reggelenként,-behúzódunk a lakásba,műhelybe és várjuk a tavaszt.Közben természetesen tevékenykedünk és majd csak elmúlik a tél valahogy és csak remélni tudom,hogy a most elrepült madarak többsége,szerencsésen visszatér,mintegy 28 hét múlva,amikor eljő a kikelet!
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
A mult héten csodálkoztam rá egy rajra,akik a vezetéken sorakoztak,
ezek szerint a saját órám becsapott!!
Nem akarom a hideget,nálam hideg a mühely is,és a vasak mégjobban hütenek,nem szeretem!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemintegy 28 hét múlva,amikor eljő a kikelet!Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 szept. 23, 14:31.
- 4 likes
Komment
-
Egy pincérnő mondta az előttem állónak"azért szeretem a motorosokat mert olyan pozitivak"!Ez olyan furcsán hatott rám és végiggondolva a veterános mindig reménykedik valami jóban,és ez
a helyes hozzállás!!
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNE erre gondoljatok!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy pincérnő mondta az előttem állónak
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak nem talponálló?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekifelé ablakon is kiszolgáltak.
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNE erre gondoljatok!
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy pincérnő mondta az előttem állónak „azért szeretem a motorosokat mert olyan pozitivak”!Ez olyan furcsán hatott rám és végiggondolva a veterános mindig reménykedik valami jóban,és ez
a helyes hozzállás!!
- 3 likes
Komment
Komment