- Üdv Olvtársak!
- A motorozás jókedvre derít!
- Reklamní video k 70.letům vͽroÄÂí JAWY (5.3MB, mpg)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
ApaE -
Egyértelműen nem, mert a vasmag nem bír el nagyobb teljesítményt.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLenne egy félig meddig elvetemült kérdésem, lehetséges úgy újratekercseltetni a bóbita generátorát hogy 6V20W helyett 12V40W-ot kiadjon?
- 1 like
Komment
-
Azt azért említsük meg, hogy létezik olyan bóbita reaktor, ami tudja ezt a teljesítményt. Az én babettámon is 12V, 45W-os H1 halogén virít.
babetta 207_500.avi - YouTube
Komment
-
Na akkor ez bukta... Akkor marad a LED-es megoldás megspékelve egy 1 fázisú robesz feszültségszabályzóval... De mielőtt még valaki félreérti nem azért akarom megcsinálni mert rám tört a tuningolhatnék, csak sötétbe is szeretnék látni valamit
(este is mennék vele).
/SZERK
@gesszti
Ezt hogy érted el?
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 okt. 01, 16:39.
Komment
-
Igen, a merev vázas Babettánkon is ilyen van. Igaz csak 25 W-os az első lámpa izzó, de így is látszik a különbség.Létezik ez a combosabb tekercskészlet babszira.
A foncsorod elég fényes jagdtigger? Az egysebességeshez nehéz jót találni, a kétsebességesét nem ismerem.
Győrben a Lúdlábnál lévő boltban vettem egyszer egy másik Babettához világítótekercset, ott a kicsit adták. A Szent Imre úton nem tudom milyet árulnak. Egy próbát megér, a kép alapján az erősebb fajtának tűnik.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 okt. 01, 21:48.
Komment
-
Az "egyértelműen nem" az áttekercselésre vonatkozott.gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy:
[ATTACH=CONFIG]24615[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24616[/ATTACH]
Létezik ez a combosabb tekercskészlet babszira. Ritka, de létezik.
Komment
-
Ha már Babetta, valaki megmondhatná nekem, mi a fenéért van az enyémen megszakító?
Elég gyári megoldásnak tűnik, de a fene se tudja...Ez esetben mennyi az előgyujtás?
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 02, 12:04."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment