Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Lenne egy félig meddig elvetemült kérdésem, lehetséges úgy újratekercseltetni a bóbita generátorát hogy 6V20W helyett 12V40W-ot kiadjon?

Komment

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Lenne egy félig meddig elvetemült kérdésem, lehetséges úgy újratekercseltetni a bóbita generátorát hogy 6V20W helyett 12V40W-ot kiadjon?
          Egyértelműen nem, mert a vasmag nem bír el nagyobb teljesítményt.

Komment

Azt azért említsük meg, hogy létezik olyan bóbita reaktor, ami tudja ezt a teljesítményt. Az én babettámon is 12V, 45W-os H1 halogén virít.
            babetta 207_500.avi - YouTube

Komment

Na akkor ez bukta... Akkor marad a LED-es megoldás megspékelve egy 1 fázisú robesz feszültségszabályzóval... De mielőtt még valaki félreérti nem azért akarom megcsinálni mert rám tört a tuningolhatnék, csak sötétbe is szeretnék látni valamit (este is mennék vele).

/SZERK
              @gesszti
              Ezt hogy érted el?
              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2014 okt. 01, 15:39.

Komment

Így:

Létezik ez a combosabb tekercskészlet babszira. Ritka, de létezik.

Komment

Ez lehet az?
                  https://citybike.hu/spd/421198MO/Vil...ekercs-BABETTA

Komment

Hasonlónak tűnik. Lényeg, hogy "30W-os világítótekercsek" néven keresd.

Komment

Létezik ez a combosabb tekercskészlet babszira.
                      Igen, a merev vázas Babettánkon is ilyen van. Igaz csak 25 W-os az első lámpa izzó, de így is látszik a különbség.
                      A foncsorod elég fényes jagdtigger? Az egysebességeshez nehéz jót találni, a kétsebességesét nem ismerem.
                      Győrben a Lúdlábnál lévő boltban vettem egyszer egy másik Babettához világítótekercset, ott a kicsit adták. A Szent Imre úton nem tudom milyet árulnak. Egy próbát megér, a kép alapján az erősebb fajtának tűnik.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 okt. 01, 20:48.

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Így:
                        [ATTACH=CONFIG]24615[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24616[/ATTACH]

Létezik ez a combosabb tekercskészlet babszira. Ritka, de létezik.
                        Az "egyértelműen nem" az áttekercselésre vonatkozott.

Komment

Ha már Babetta, valaki megmondhatná nekem, mi a fenéért van az enyémen megszakító? Elég gyári megoldásnak tűnik, de a fene se tudja...Ez esetben mennyi az előgyujtás?

Komment

Ha már Babetta, valaki megmondhatná nekem, mi a fenéért van az enyémen megszakító? Elég gyári megoldásnak tűnik, de a fene se tudja...Ez esetben mennyi az előgyujtás?
                            Gyári adat szerint 1-1,5 mm (elektronikus gyújtásnál persze). Raknál fel képet erről a megszakítós megoldásról?

Komment

Tessék itt van, elvileg 207, nyaktábla szerint 206 a tipikus cseh tanácstalanság jellemzi. A megszakítót tartó részen a made in czeslovakia is megtalálható. Miféle szerzet ez?:
                              Click image for larger version

Name:	IMG_20141002_115143.jpg
Views:	1
Size:	191.2 KB
ID:	141278Click image for larger version

Name:	IMG_20141002_115222.jpg
Size:	190.0 KB
ID:	141279Click image for larger version

Name:	IMG_20141002_115238.jpg
Size:	186.6 KB
ID:	141280Click image for larger version

Name:	IMG_20141002_115252.jpg
Size:	190.4 KB
ID:	141281
                              Megdupláztam az értékét, teletankoltam és kapott egy új bal oldali pedált.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 02, 11:04.

Komment

Üdv wsievers!

Azért megszakítós ,mert a Mustang villamosságát kapta a Babetta.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X