Ne foglakozz ilyen hülyeségekkel, válts ahol jól esik.

Legjobb válasz. Rövid, pontos és minden benne van, amit a váltásról tudni kell. Már kezdtem aggódni, hogy többszáz oldalas tanulmánnyá kezd összeállni mindez, de végülis valaki csak vette a bátorságot és leírta a lényeget. És én is pont így csinálom. Ott váltok, ahol jólesik. Hol alacsony fordulaton, és akkor csak pöfög a gép, hol úgy, hogy végis sima legyen a járása, hol meg kihúzatom. Tiltás nincs, úgyhogy addig húzatom, ameddig jólesik. És ez így kerek. Ennyi a lényeg. Nem kell túlbonyolítani az életet.
Örülök hogy nincsennek ilyen gondjaim!Szegény öregecske ,,Sárkányomnak" mindegy hiszen eleve csak porfogók vagyunk az úton!Tehát ezzel nincs gond.Úgy váltok ahogy éppen kedvem van!Most éppen sehogy!Szét aprítás után most heggesztgettem össze(vissza!)!
.....de még ráérek vakargatni hiszen úgy is a Gyulák hozzák meg a jó időt!
Ahogy bele olvastam egyre ismerősebbnek tűnt........de a végén feladtam!Nem tudom elhelyezni az emlékek sokaságán belül!Pedig néhány fejezete eléggé hasznosnak látszik!Na nem baj!Megy a kazánba..........hacsak!TI!Nem tudjátok mi a fene ez?!
a bogármaradványom kerekére.És én kézzel gurigázom a palakcjaimat
Komment