Dumb és Dumber motorozosása példaértékű... S utána a tartalékkesztyű..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor állítani kéne még a szabályzón egy kicsit...
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért nem építesz egy faéket inkább? (A tranzisztorokba már nem vagyok biztos..)
- 1 like
Komment
-
motorra akkor szétkapom azt az elcseszett hátsó excenteres szar láncfeszítő-egynyomonfutás állító rettenetet. Mert néha gondol egyet és elállítódik, a lánc meg olyan laza lesz hogy szétreszeli a láncvédőt..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt mondtam neked annyi dologba fogsz,hogy egyszer átcsapnak a hullámok!Az a rettenet az egyik legmegbízhatóbb szerkezet ha jól van összerakva,ezért tényleg szánj rá időt!
És persze nem a lánc nyúlik meg hirtelen, hanem valamiért elállítódik.
A másik hogy az egyenesfutást állító egyik csavar kiesett amikor állítgattam az új hátsó kerékhez. Vissza persze már nem megy attól e lemeztől amit állítani kéne vele...
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA kontraanyát megszakítottad vagy nem húztad meg eléggé!
Hétvégén utánajárok.
- 2 likes
Komment
-
Na szóval szétborítottam az egészet és össze is raktam így péntek este meló után...
Ezt vagy 5 éve raktam össze, azóta csak állítottam rajta néha. Hát már ráfért egy kis takarítás és némi zsír. Bár még volt benne valami zsír féleség
Na de a diagnózis:
A vázban a menet első pár mm-e el van nyalódva. A többi meg olyan rozsdás hogy alig megy bele a csavar. Bár egy picit beletekertem, addig csak jó lesz amíg nem szerzek egy M10x1-es menetfúrót.
(meg közbe sikerült úgy lefejelnem a lengővillát hogy nőtt egy nagy púp a homlokomon)
- 5 likes
Komment
-
A menet nagy része még megvan, csak olyan rozsdás hogy nem megy bele a csavar...
Lényeg egy újszerű:kissé kúpos kemény-acél csavart,kenéssel,hűtéssel,nagy nyomatékkal(légkulcs)ujjá préseli a menetet!
Amúgy van esztergád csinálj menetfúrót ha az kell!!!!
Amúgyabbul:ha kell,küldöm a menetfúrót és a csavart.Privátban címet.....Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 márc. 18, 18:50."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Lényeg egy újszerű:kissé kúpos kemény-acél csavart,kenéssel,hűtéssel,nagy nyomatékkal (légkulcs) ujjá préseli a menetet!
Komment
Komment