Che eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
No igen kedves Che barátom!Igaz hogy annak idején Galileinek is ezt mondta a hivatal(inkvizíció!) hogy ha mindenki valami újjal állít be(mármint hogy a föld forog!!!!) hová jutna a világ?Pusztulás és káosz lenne úrrá a világon!Szerintem a mai technikai színvonal sok mindenre képes!Még arra is amit javasoltál hogy olcsó,egyszerű,könnyen javítható járgányt állítsanak elő!...........csak hogy,......és itt jön a bibi!Vannak bizonyos érdekszférák amik ennek nem örülnének!Más:Olvasgattam az utóbbi méjenszántó eszme futtatásaitokat és azt kell mondanom mindenkinek igaza van!Szerintem a Suzuki az a bonyolultság felső foka amit már nem érdemes fokozni!Abból is kiderül hogy több mint 13 éve amikor ujonnan hazahoztuk belenéztem és dícsérgettem hogy milyen kis karburátort szereltek rá!!!!!!
(aúúúúúúú!!!!!!)Ugyan így nem bírok az ETZ áram köreivel mert nekem a komputerizálás felső foka az IZS-volt (nem hiába jutottak az elvtársak elsőként az űrbe!).............na jó befejezem zsibbasztásnak ennyi is elég!A csúcs technika!!!!!
A jelenlegi formájában a hybrideknek meg értelme nulla...
. Ami pedig az enyhe telet illeti inkább ne. Így is túl sok a bogár... :/
Komment