Ha a törés helyén zárvány van, akkor utángyártott pofa lehet formába öntéssel. Az eredetit gondolom kokillába préselik. Borzalom, ami az utángyártott vackok körül van.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Hasznos cél az adó 1%-ának:
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 3 likes
Komment
-
Az olajos kérdésedre is tudnék válaszolni: nyílván a Shell olaj a jobb.
Gyertyákba meg nem vagyok otthon így ezért gondoltam hátha valaki próbálgatta már őket.
ps: A Pannónia/Csepel/Simson stb motor kiadásának idejében sem voltak még jó olajok, és mégsem AROL 2T féle förmedvényt teszek bele, mert a gyárból azt ajánlották hozzá akkoriban.
Ha fejlődik a technika akkor lehet fejlődni vele ilyen tekintetben.
De lehetne itt elmélkedni az azbeszt fékbetétekről is.Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2015 febr. 16, 20:56.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello!
Gondoltam a kocsmában kérdezem meg, mert nem annyira veterános a kérdés, Denso vagy NGK (nyilván eredeti) gyertya jobb szerintetek 1,3-as 8 szelepes (legrégebbi) suzuki swift gépkocsi motorba? Esetleg akinek van/volt ilyen járgánya melyiket ajánlja?
Mateapu is ezt akarta mondani...szerintem.Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 febr. 16, 21:20.
- 1 like
Komment
-
Ezekre azt mondom,melyik a jobb?
A benzinkuton mondják a extrától jobban megy...Én erre:és akkor engem,nem büntetnek meg gyorshajtásért.?!
Hülyeségnek tartom a márkák közötti rivalizálást mikor boltbajárónak kell egy autó kit érdekel milyen márka és hány-száz LE.persze nekem is tetszik sok autó vagy motor. Viszont sokszor céltalan,túlzó dolgokra készítették őket,mellyel ösztönöznek az újabb vásárlásra.....melyek minősége változ.ó.Ó......"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Az NGK-t sokszor hamisítják manapság. Denso ha az még tényleg eredeti akkor az én tapasztalatom szerint jó minőség / Wartburgba /nekem elment 50,000 km-t hiba nélkül- trehány autós voltam mert állandóan mentem abban az időben és úgy rendes tempóban pedig nem egy kanyar menő de meglehet szokni! NGK-t pedig tettem a Sport-ba és 2500km-t ment, ez pedig nem nagy teljesítmény pedig nem hamisított volt.
- 2 likes
Komment
Komment