Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én egy nagy csapat seregélyt láttam ma gyülekezni. Ami rossz jel. A seregélyek mennek, a varjak jönnek. Velük a hidegek és a taknyos időjárás. A fene egye meg.
Azért még nem is lennék olyan szomorú. Tavasszal úgy ízlett nekik a cseresznyénk... reggeli- és uzsonnaidőben csak úgy reszketett a fa lombja a tengernyi seregélytől. (vajon miért ez a nevük... sereg..ély, azaz seregestől járó) Na de mikor ez elfogyott, eltűntek, remélem elmentek némi hasznosságot is művelni...
Hozzáteszem a varjak nekem sem nagy kedvenceim. De ettől még megvan nekik is a tennivalójuk, még hasznuk is...
- - - Updated - - -
Legalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...
Szerintem arra mindig lehet találni jó indokot
Már nálunk is készül javában a "lekvár férfiaknak"
Mondhatnám, "a mama főztje a legjobb a világon.... de azért a papáé se rossz!"
Köszönöm,hogy jelezted.A tapasztalatom szerint még egy hét hátra van,felénk még nem jelentek meg,bár az is lehet,hogy elkerülte a figyelmemet.Örülök,hogy sikerült kitelelni és már én is eltettem a hólapátot,két napja nem gyújtottunk be.
Nagy örömmel írom nektek,hogy ma 14 h 32'-kor,két fecskét láttam repülni a látómezőmben.Megjegyzem,hogy ugyan ebben az időpontban 4 repülőgép is látható volt a légtérben.
Szomorú dolog ez,hogy lassan a légtérből is kiszorítják a gépek az élővilág madarait.
Már vagy másfél hete,annyit nézegettem felfelé,hogy majdnem kitekeredett a nyakam és azt kezdtem hinni,hogy az idén nem sikerül fecskét látnom,az érdekessége az a dolognak,hogy pont a mai napon telt le a 28.-hét.
Akkor most már véglegesen ki lehet jelenteni,hogy tavasz van,-sikerült ismét kitelelni.
Komment