Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kémleljétek az eget!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ugye nem valami hajón voltál hol megpihentek! Én sajna nem láttam őket.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ugye nem valami hajón voltál hol megpihentek! Én sajna nem láttam őket.
      Nem,nem....otthon,mint írtam: - a verandáról az égre nézve....
      Van egy kis távolság közöttünk, Kedves Sanyi... Ez lehet az oka...

Komment

került a látómezőmbe,mint fecske,
        Vajon nem azért ,mert nem volt értelme a megváltozott klíma miatt annyit utazniuk?
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én már láttam " az indiánokat" fát hordani így valószínűleg hideg tél lesz.!

Komment

Én már láttam „az indiánokat” fát hordani
            Ők, nem mindig mérvadó....

Komment

Én egy nagy csapat seregélyt láttam ma gyülekezni. Ami rossz jel. A seregélyek mennek, a varjak jönnek. Velük a hidegek és a taknyos időjárás. A fene egye meg.

Komment

Velük a hidegek és a taknyos időjárás. A fene egye meg.
                Legalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...

Komment

A seregélyek mennek,
                  Azért még nem is lennék olyan szomorú. Tavasszal úgy ízlett nekik a cseresznyénk... reggeli- és uzsonnaidőben csak úgy reszketett a fa lombja a tengernyi seregélytől. (vajon miért ez a nevük... sereg..ély, azaz seregestől járó) Na de mikor ez elfogyott, eltűntek, remélem elmentek némi hasznosságot is művelni...
                  Hozzáteszem a varjak nekem sem nagy kedvenceim. De ettől még megvan nekik is a tennivalójuk, még hasznuk is...

- - - Updated - - -

Legalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...
                  Szerintem arra mindig lehet találni jó indokot
                  Már nálunk is készül javában a "lekvár férfiaknak"
                  Mondhatnám, "a mama főztje a legjobb a világon.... de azért a papáé se rossz!"

Komment

Szerintem arra mindig lehet találni jó indokot
                    Miért kell rá indok?
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Rengeteg fecskét,ahogy gyűjtötték az eleséget és repkedtek össze-vissza!
                      Szóval, még itt vannak a kis aranyosak...nem mentek el
                      Jelentem, visszajöttek.
                      Először azt hittem rosszul látok, de nem.
                      Azt hiszem el lehet tenni a hólapátot

Komment

Szervusz Dongós!

Köszönöm,hogy jelezted.A tapasztalatom szerint még egy hét hátra van,felénk még nem jelentek meg,bár az is lehet,hogy elkerülte a figyelmemet.Örülök,hogy sikerült kitelelni és már én is eltettem a hólapátot,két napja nem gyújtottunk be.

Üdvözlettel:Che

Komment

Valami van!A gátőr cimbora hívta fel a figyelmemet,egész nap repülők szántották az eget????

Felénk nincs reptér főleg a határok miatt nem sűrű a repcsi,hát ma felszántották az eget szinte folyamatos kétirányú a forgalom!
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

egész nap repülők szántották az eget???
                            Vmi Flightradar nevű alkalmazással meg lehet tudni, hogy melyik repülő merre jár és hova megy, de többet én se tudok róla.

Komment

A flightradar szerintem csak valós időben mutatja a légiforgalmat.
                              https://www.flightradar24.com/47.25,18.9/7

A hazai WALTER dátum szerint keresésre is jó.
                              https://walter.hungarocontrol.hu/#start

Viszont szerintem mindkettő csak polgári légiforgalomra vonatkozó adatokat tartalmaz.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szervusztok!

Nagy örömmel írom nektek,hogy ma 14 h 32'-kor,két fecskét láttam repülni a látómezőmben.Megjegyzem,hogy ugyan ebben az időpontban 4 repülőgép is látható volt a légtérben.

Szomorú dolog ez,hogy lassan a légtérből is kiszorítják a gépek az élővilág madarait.

Már vagy másfél hete,annyit nézegettem felfelé,hogy majdnem kitekeredett a nyakam és azt kezdtem hinni,hogy az idén nem sikerül fecskét látnom,az érdekessége az a dolognak,hogy pont a mai napon telt le a 28.-hét.

Akkor most már véglegesen ki lehet jelenteni,hogy tavasz van,-sikerült ismét kitelelni.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X