Ugye nem valami hajón voltál hol megpihentek! Én sajna nem láttam őket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kémleljétek az eget!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgye nem valami hajón voltál hol megpihentek! Én sajna nem láttam őket.
Van egy kis távolság közöttünk, Kedves Sanyi... Ez lehet az oka...
- 1 like
Komment
-
A seregélyek mennek,
Hozzáteszem a varjak nekem sem nagy kedvenceim. De ettől még megvan nekik is a tennivalójuk, még hasznuk is...
- - - Updated - - -
Legalább lett egy jó indokod a pálinkázásra...
Már nálunk is készül javában a "lekvár férfiaknak"
Mondhatnám, "a mama főztje a legjobb a világon.... de azért a papáé se rossz!"
- 6 likes
Komment
-
Valami van!A gátőr cimbora hívta fel a figyelmemet,egész nap repülők szántották az eget????
Felénk nincs reptér főleg a határok miatt nem sűrű a repcsi,hát ma felszántották az eget szinte folyamatos kétirányú a forgalom!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
A flightradar szerintem csak valós időben mutatja a légiforgalmat.
https://www.flightradar24.com/47.25,18.9/7
A hazai WALTER dátum szerint keresésre is jó.
https://walter.hungarocontrol.hu/#start
Viszont szerintem mindkettő csak polgári légiforgalomra vonatkozó adatokat tartalmaz.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Nagy örömmel írom nektek,hogy ma 14 h 32'-kor,két fecskét láttam repülni a látómezőmben.Megjegyzem,hogy ugyan ebben az időpontban 4 repülőgép is látható volt a légtérben.
Szomorú dolog ez,hogy lassan a légtérből is kiszorítják a gépek az élővilág madarait.
Már vagy másfél hete,annyit nézegettem felfelé,hogy majdnem kitekeredett a nyakam és azt kezdtem hinni,hogy az idén nem sikerül fecskét látnom,az érdekessége az a dolognak,hogy pont a mai napon telt le a 28.-hét.
Akkor most már véglegesen ki lehet jelenteni,hogy tavasz van,-sikerült ismét kitelelni.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
Komment