Jó ha úgy számolsz, hogy amennyi az alapanyagköltség, még plussz annyi lessz a munkadíj.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Őszinte kérdések nőkről
Collapse
X
-
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó ha úgy számolsz, hogy amennyi az alapanyagköltség, még plussz annyi lessz a munkadíj.
Itt meg 65.000 festve az egész garnitúra. (alapanyag és munka, minden)
Vagy ilyen olcsó lenne a fenyő??
Komment
-
Nah ezért készül fenyőből. Meg hogy pár év mulva vehess újat.
"Hazai fáink közzül csak a tölgy és a szelídgesztenye fája tartalmaz jelentős mennyiségben csersavat. ez kölcsönzi ezeknek a fafajoknak a nagy tartósságát."
Erről ennyitUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 02, 20:23."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
-
Komment
-
Sokkal. Most találtam egy fatelepet, ahol a szárított tölgyfa bruttó 140.000 Ft / m³. Egy a belinkelt hez hasonló tölgy bútor kb 4-5* áron kapható. Az akác olcsóbb, de azt inkább olyan bútorokhoz alkalmazzák ahol hajlított alkatrészek vannak, mivel száradáskor hajlamosabb a repedésre.
Némelyik fenyőfajta alkalmasabb erre a feladatra a lucfenyőnél, elsősorban a magasabb gyantatartalmúak.
Bár ha fedél alatt lesz, akkor nem annyira fontos, hogy keményfából legyen.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 02, 20:41."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
-
Igen,télen-nyáron fedél alatt van.
Szerintem,holnap felhívom ezt az érdi férfit,az X lábú asztallal, és megnézem élőben,mennyire masszív a bútor.
Vagy esetleg valaki megcsinálná innen, olcsóbban???
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szüleimnek is fenyő van, már 10 éve...ők is festik 3 évente,de elég szép.
- 1 like
Komment
-
-
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt is nagypapám csinálta..
Az én öregapám télen kosarakat font, olyanokat amelyeket régen parasztok használtak.
Meg is tanított volna.
A mai napig haragszom magamra, hogy olyan lusta voltam.
Ezt csak azért írtam, mert egyre kevesebben művelik a régi mesterségeket, sajnos.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 02, 21:33.Che és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Elmentünk megnéztük ezt a garnitúrát.
Nagyon masszív, szép nagy, kényelmes.
Megbeszéltük a pasival,hogy az asztal 10 cm-rel magasabb lesz,és egy deszkával szélesebb.
Nem Sadolint, hanem Boróka nevű festéket használ, kétszer festve, a 190cm hosszú 2 pad , a 80 cm széles aszal, és a 2 szék 65.000 Ft lesz. Márciusban rendeljük meg, 1 hét és készen is lesz.
Ja és borovi fenyő, nem luc...ez talán kicsit jobb?Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2013 jan. 03, 17:56.sricsi70 és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem Sadolint, hanem Boróka nevű festéket használTZ kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa és borovi fenyő, nem luc...ez talán kicsit jobb?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Üdv mindenkinek!
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea és borovi fenyő, nem luc...ez talán kicsit jobb?
Én bejárati ajtót, és 2 ablakot csináltattam a borovi fenyőből. Az asztalos ajánlotta (és mivel a barátom) hallgattam rá. Természetesen azért az ápolás ráfér ezekre is X időközönként az idő vas foga mindenen nyomot hagy.
Komment
-
Üdv mittom!Sándorfalva is élóhelyem Szeged mellett.Ott pecázom a HERMAN TAVON.Ott van egy nyári rezidenciánk.FA ház medence..stb.korompaiistvan és mittom kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment