wsievers eredeti hozzászólása
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2021 Fórum találkozó
Collapse
X
-
Ez igaz,de engedjük el,nem viszik ki a pöcét, véletlen csőtörés miatt nem kapunk vizet,véletlenül a polisz egész nap igazoltat,nem mehetsz a lánc mögé a partra,áramszünet,soroljuk...és mindezek után még csúnyán néznek Gályászékra ezt véletlenül sem akarjuk !!!wsievers eredeti hozzászólásaakkor kutya kötelességük boldognak lenni, hogy ott vagyunk.
Engedd el !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Mint ahogy már előttem is felvetették, először Jókerrel kéne egyeztetni. Tavaly is azért borult Dorogma, mert időpont azonosság miatt nem lett volna szerencsés külön tartani. Sokan mind a kettőre szívesen elmentek volna, és nehéz lett volna a döntés. Az se lenne igazán jó, ha egy hét eltéréssel menne a kettő. Beszéljünk Zolival, és utána szervezkedjünk azt javaslom.Atti69, és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
"Vagy van az a verzió, hogy letesszük a pénzt a keszii gátőrházért, és megengedjük, hogy üdvözöljenek minket kitörő örömmel. Nyugodtan lehetünk mi is pofátlanok."
Szerintem ez a megoldás még senkinek nem jutott eszébe. nekem kivált tetszik. Akárhogy is, Keszi amúgy is gyengém, nem tudom miért, de igen.
Többiek, akik tutira jönnek? Mi a vélemény?
- 1 like
Komment
-
Daróc , mint Tibolddaróc ( Mostani Hungary Borsod megye ! ) És a felsoroltak közül, eddig minden csak elmélet !Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDarócz (A mostani Szlovákiában)Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2021 márc. 30, 10:46.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Mir-Mur kománk helyreigazítása folytán az előző felsorolásban helytelenül megadott Darócz helyszínt Tibolddarócra javítottam.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDaróc , mint Tibolddaróc ( Mostani Hungary Borsod megye ! ) És a felsoroltak közül, eddig minden csak elmélet !
Bocsánat kóklerségemért!. Jó mellé lőttem.
Igazad van kedves Mir-Múr komám, minden csak elmélet, de már csak elindultunk az elmélkedés, azaz a tervezgetés rögös, de mégis reményteljes útján.
Számomra ez nagyon biztató!Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2021 márc. 30, 11:11.
- 2 likes
Komment
-
Talán Gyuri keveset akarsz autózni
? Én bár kedvelem Keszit de muszályból nem érezném jól magam. Hol jó szívvel várnak bennünket oda kell menni. Várunk még Attila és Zoli válaszára de egyenlőre az egyetlen fix pont Tiboddaróc / Wsievers / otthona oda neki sem kell messze menni a Mennydörgővel!
- 2 likes
Komment
-
"Ha a daróci megoldás érdekel titeket, akkor ezt bármikor pontosíthatom a polgival kb."
Nekem nagyon szimpatikus Tibolddaróc. Ha Kisgyőrre megyek, Bükkábrány útbaesik mindenképp, de még Daróc fele sosem kanyarodtam le.
Szerintem érdeklődd meg szorosabban ezt a dolgot, bár általában teljesen nyitottak szoktak lenni az ilyen napok, ezt kisgyőri tapasztalatból mondom, hol gyakorta, illetve mindig segítő voltam, ami nagy élmény volt.
Mikor van a pontos dátum? Bár egyszer írtad. Bár nekem ez is mellékes.
Bővebben itt is megnézhetitek a daróci pincés vigalmakat, időpontot itt sem írnak, gondolom a jelenlegi helyzet miatt.
https://www.programturizmus.hu/ajanl...sztivalja.html
Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2021 márc. 31, 15:27.
Komment
-
Kezdődjék a szavazósdi és kiderül,az időfoglalás miatt néhányan szívni fognak,de már többször is felvetettük a sűrűbb tali lehetőségét.wsievers eredeti hozzászólásaHa a daróci megoldás érdekel titeket,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Kezdődjék. Olyan úgy is lehetetlen, hogy mindenkinek pont jó az időpont. Szerintem Csongrád és Daróc méltó alternatívái egymásnak. Vannak jó érvek mindkettő mellett. Nézzük a reális lehetőségeket, ábécé sorrendbe.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKezdődjék a szavazósdi és kiderül,az időfoglalás miatt néhányan szívni fognak,de már többször is felvetettük a sűrűbb tali lehetőségét.
1. Csongrád. Van strand, jó volt opelosékkal. Meg ott a Tisza, a szőke. (Ott vettem a lakót.)
2. Tibolddaróc. Tárt karokkal várnak. Bükk-alja. Pince-fesztivál. Túra lehetőségek. Esetleg még az opelosokat is belehetne oda fordítani.
Lehet mérlegelni, érvelni,mindkettő helyszín tényleg érdemes a találkozóra.
Tehát?
Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2021 ápr. 01, 11:08.
Komment
-
Azok kik ?Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó volt opelosékkal.
1. Csongrád.[/QUOTE]
Beszéltem jókerral ! Csongrád, ( mint az elmúlt néhány alkalommal )még teljesen bizonytalan, akárcsak az időpontja, ha egyáltalán lesz.... !Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2021 ápr. 02, 20:21.
- 7 likes
Komment
Komment