Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2021 Fórum találkozó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valamiért taluga az utolsó ( vagy az előtti ) Keszi találkozón össze akarta szedni a motor kulcsokat ...! Erre meg én emlékszem !!
    Igen mert az azt megelőző talin wsievers meg még páran nekiálltak túráztatni a gépeket este....

/EDIT
    Elnézést kérek tévedtem, a 2016-oson történt a hangoskodás.....
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 ápr. 10, 22:31.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      még páran nekiálltak túráztatni a gépeket este....
      Igen és volt aki ment egy kört is ,igaz másnap nem emlékezett.................
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

"Valamiért taluga az utolsó ( vagy az előtti ) Keszi találkozón össze akarta szedni a motor kulcsokat ...! Erre meg én emlékszem !!"
        "Igen és volt aki ment egy kört is ,igaz másnap nem emlékezett................."

Hát igen ezek az ifjú pubertárskor eseményei voltak, de azóta mennyit komolyodtunk. Komolyen! Döbbenetes.
        Igaz, tavaly kevesen voltunk, de konszolidáltan, jámboran rugtunk be minden este. Na, ugye, ugye!!!

Komment

Sziasztok!
          Valóban, ahogy Gyuri írta, Leányfalu polgarmestere abszolút lelkes partner a találkozóhoz, Duna-parti szállással, Sorg-villa béli járműkiállítassal. De meg mindig annyira bizonytalan minden, hogy rendezvenyre rábólintani véglegesen... Embertől nem várható ilyen széles e vidéken.

Komment

Oszt a fertőtlenítésről is kell ám gondoskodni bőven.. Én viszek permetezőt meg más jóságot is...tutira kell mennünk..

Komment

wsievers eredeti hozzászólása

Ez így van, sehol sem akarnak semmit se biztosra mondani a jelen helyzetben.
              Teljest érthető ez. De legalább szervezzük, s ha lehet, csak kapura kell lőni. Aztán gól. Annak örülök, hogy mozdultunk ez irányba. Megiszuk mi a Duna vizét is, csak kevés legyen.

Komment

Én is úgy gondolom nem is konkrétumot várunk. Azért jó látni kis közösségünk mozgolódását a lehetőségek felkutatását.

Komment

Bárna. Még ez is lehetne gy találkozós helyszín. Valamikor nagyon sokat jaártam oda, csodásan gyönyörű hely.Most egy erdei kemping épült, amit bárki, bármikor, ingyen igénybe vehet. Küldöm a leírást.
                  https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-...42vubJyQo8YtGY

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Bárna. Még ez is lehetne gy találkozós helyszín.
                    Akár.. Szép hely ez is.

Komment

Bárna. Még ez is lehetne gy találkozós helyszín. Valamikor nagyon sokat jaártam oda, csodásan gyönyörű hely.Most egy erdei kemping épült, amit bárki, bármikor, ingyen igénybe vehet. Küldöm a leírást.
                      https://sokszinuvidek.24.hu/viragzo-...42vubJyQo8YtGY
                      Ezt én úgy értelmezem, hogy aki odamegy az vagy üresen találja vagy nem. szerintem nem lehet időpontra lefoglalni

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezt én úgy értelmezem,
                        Én úgy,hogy nincs víz,nincs WC,nincs út ..ha esik az eső..........véleményem szerint ez arra való amire tervezték,hátizsák,séta,pihenőhely,irány tovább!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Én úgy,hogy nincs víz,nincs WC,nincs út ..ha esik az eső..........véleményem szerint ez arra való amire tervezték,hátizsák,séta,pihenőhely,irány tovább!
                          Kalandos, nem mondom. Egyébként út az van, bár nem aszfaltos, de ott nem szokott sár lenni, mert olyan kövecses az egész. Amúgy két éjszaka. Budi az van. Vagy elegánsabban nyúton véce, mondják pottyantósnak is, néprajzosan. Két éjszakáról van szó. Tüzet rakni lehet, vizet kannákban lehet vinni. A falu kocsmája kiváló, a társaság is. A falusiak segítőkészek. Esetleg csinálnánk a faluba egy veterános csiri-virit, még körbe is táncolnának bennünket. Esetleg a polgármesterrel beszélhetek, ha gondoljátok.

Komment

pottyantósnak is, néprajzosan. Két éjszakáról van szó.
                            vizet kannákban lehet vinni.
                            Én továbbra is azt gondolom, hogy nem a nomád irányába kéne kanyarodni. Nem gondolom hogy főleg a hölgyek értékelnék a trotyit, meg a lavórban mosdást. igazából és sem szívesen büdösödnék 3 napig. Főleg ha lesz frankó 35 fok !
                            A mosogatás ,főzés gondjairól már ne is beszéljünk, mert nem csak feles pohár van amit kilöttyinteni kell.

Más : Ismét beszéltem Jókerrel, aki megígérte hogy rányomul Csongrádra. Akár több napban is gondolkozhatunk, mint egy hétvége. Ettől függetlenül, még lehet egy másik időpontban hagyományos Fórum találkozó is. Eddig is ment a kettő párhuzamosan, csak a Fórum eddig nem képviseltette magát nagy számban.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Más : Ismét beszéltem Jókerrel, aki megígérte hogy rányomul Csongrádra.
                              Csak kialakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt. El kell ismernem Csongráddal kapcsolatban, hogy az asszonynak nagyon tetszett, hogy van strand, és egész nap ázhatott, mert velem ilyesmit nem nagyon tud átélni, mert effajta fürdős élményeket kb 2-3 óráig birom, keservesen egy évben. A tavalyi ezt azért tette számomra nem csak élhetővé, hanem nagy élménnyé, mert ott volt a fórumos találkozó. Most ez nagyon komoly, nem ilyen tiszteletkör, meg mondjunk szépet. Magamtól én csak csavargós helyre megyek. A ruszki biciklim biztos viszem, mert menni kell, tavaly is milyen jó volt, hogy Emu ideadta a saját biciklijét. Az nagyon vagány volt.

Más. De hasonló.
                              Amúgy az elmúlt évben Csongrádot favorizálzuk ismételt helyszínnek.

Amit más, vagy magam is javasoltam, esetleg, az inkább arra szolgálna, vagy szolgált volna, hogy ha Csongrád nem jönne össze.

Nomád tábor
                              Elismerem, ezt élni kell, ha valakinek szokatlan, vagy idegen tőle, az nem hogy nem érzi magát jól benne, hanem még el sem jön. De azért felvetettem, mert hátha mégis. Érdemes ezt akkor elengedni.

Bízzunk benne, hogy Joker jó hírekkel lesz majd.
                              Úgy fest, a helyzet is alakul.
                              Csak tán!

Komment

Tetszik mert mozgolódik a társaság.. Fiatal koromban a Tisza parton nomád kempingben töltöttem szívesen egy hetet is. No de azóta vénült a Tisza és jobban érzem magam kicsit konfortosabb helyen. A sarat nem szeretem az éjszakai esők eddig nem zavartak a jó társaság meg adott..Majd csak közeleg a foci szezon.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X