Ez kiszúrás.:-(((( Igaz a szlogenem a régi "ami a ködnél sűrűbb ,de a bitumentnél hígabb azt megiszom:-))))" de azért ha lehetséges lenne inkább egy nagy vadászt kérnék esetleg puskával, (3dl bor 2l caola, apuska 1/2dl sery) nem pedig sört.:-))) Előtte utána esetleg egy kupica jó fajta szilva pálinka, NEM bolti!!! Na de ha nekem kel elmennem , vagy setleg egy találkozón ejtenénk meg akkor gebasz van. Mert ugyi akkor vagy autót, jobb esetben motort kel vezetnem.:-(((( Ebben az esetben pedig semmi kép nem iszom alkoholt.:-((( Tudom rossz szokás, de én már csak ilyen maradi vagyok.:-))))
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ki mennyi idős?
Collapse
X
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben az esetben pedig semmi kép nem iszom alkoholt.
Ja a lényeg: '67-es vagyok. A mocim meg '81-es. Én nyertem! Ezért szedtem darabjaira. ...
- 2 likes
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem bűn,nem erény,61-éves vagyok.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede azért ha lehetséges lenne inkább egy nagy vadászt kérnék esetleg puskával, (3dl bor 2l caola, apuska 1/2dl sery) nem pedig sört.:-))) Előtte utána esetleg egy kupica jó fajta szilva pálinka, NEM bolti!!!
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem ez is megoldható valahogy, valamikor a jövőben
Komment
-
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTuzi ha te vagy ez a csini szőke akkor lehet, valahogy ide sikerült ,tudod ezek a karácsonyi manók...
Ide tessék írogatni,mert ez itt nem témába vágó:
http://veteran.forum.hu/cseveges-vet...m-nelkul-1957/
Remélem, észre veszik a javulásom azok,akiknek észre kell venni...
- 3 likes
Komment
Komment