Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ki mennyi idős?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez kiszúrás.:-(((( Igaz a szlogenem a régi "ami a ködnél sűrűbb ,de a bitumentnél hígabb azt megiszom:-))))" de azért ha lehetséges lenne inkább egy nagy vadászt kérnék esetleg puskával, (3dl bor 2l caola, apuska 1/2dl sery) nem pedig sört.:-))) Előtte utána esetleg egy kupica jó fajta szilva pálinka, NEM bolti!!! Na de ha nekem kel elmennem , vagy setleg egy találkozón ejtenénk meg akkor gebasz van. Mert ugyi akkor vagy autót, jobb esetben motort kel vezetnem.:-(((( Ebben az esetben pedig semmi kép nem iszom alkoholt.:-((( Tudom rossz szokás, de én már csak ilyen maradi vagyok.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ebben az esetben pedig semmi kép nem iszom alkoholt.
      És gondolom semmi szín alatt sem. Így a fásszín, mint színhely szóba sem jöhet. Esetleg a terasz?

Ja a lényeg: '67-es vagyok. A mocim meg '81-es. Én nyertem! Ezért szedtem darabjaira. ...
      zsíráf és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szia!Böngészés közben láttalak meg hirtelen.Mi még nem csevegtünk egymással.Megemelem a kalapom ,egy CSinos motoros nő láttán.Ez a Csepeles dolog nem hétköznapi.Boldog Ünnepeket neked!

Komment

Ezt remélem nem nekem írtad?:-)))))
          Örs kedvelte ezt.

Komment

Nem bűn,nem erény,61-éves vagyok.
            korompaiistvan és chemotox kedvelte ezt.

Komment

nivaronin,
              Köszönöm, neked is és mindenkinek BOLDOG ÜNNEPEKET.
              joker kedvelte ezt.

Komment

.....aztán egy fórum találkozón , miért nem szállsz már le közénk Angyalka
                sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nem bűn,nem erény,61-éves vagyok.
                  Ez igaz, viszont büszke lehetsz. Sokan lehet hogy meg sem éljük, Te már igen.
                  sepy kedvelte ezt.

Komment

Tuzi ha te vagy ez a csini szőke akkor lehet, valahogy ide sikerült ,tudod ezek a karácsonyi manók.......
                    és chemotox kedvelte ezt.

Komment

A szerelem vakká tesz.:-)))) Ha lángra gyúlsz, lehet hogy engem is csini szőkének látsz.:-))) Bár én ezt inkább kihagynám.:-))))
                      sepy, CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        de azért ha lehetséges lenne inkább egy nagy vadászt kérnék esetleg puskával, (3dl bor 2l caola, apuska 1/2dl sery) nem pedig sört.:-))) Előtte utána esetleg egy kupica jó fajta szilva pálinka, NEM bolti!!!
                        Szerintem ez is megoldható valahogy, valamikor a jövőben

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Szerintem ez is megoldható valahogy, valamikor a jövőben
                          Úgy legyen.:-)))) 123456789

Komment

Sziasztok
                            En 1967-es vagyok es ez evben lessz hogy tobbet eltem itt mint otthon a motorok azok (a veteranok) 1953-tol 69-ig ugyhogy tobbnyire oregebbek

Komment

nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tuzi ha te vagy ez a csini szőke akkor lehet, valahogy ide sikerült ,tudod ezek a karácsonyi manók...

Ide tessék írogatni,mert ez itt nem témába vágó:
                              http://veteran.forum.hu/cseveges-vet...m-nelkul-1957/

Remélem, észre veszik a javulásom azok,akiknek észre kell venni...

Komment

Javulsz??? Te ? Szerintem nincs rá esély.:-))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X