Jöhet a cáfolat......
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Szervusztok!
Kedves Geszti!
Az EU tagságunkkal kapcsolatosan,-ahhoz,hogy tagok lehessünk fel adatták velünk,az iparunk összes ágazatát,valamint a jól működő mezőgazdaságunk struktúráját,-gondolok itt a TSz-ekre és az Állami gazdaságokra.Az kétségtelen,hogy az ipar,az elavult termelési mód miatt nem a legjobban teljesített,de azért voltak kirívóan tartós,csúcsminőségű termékeink,-nem is kevés,melyeknek gyártásáról nem kellett volna lemondani.Azt,hogy a szocilista mezőgazdaságunk kiváló volt,azt még a hatalom újkori élvezői és birtoklói is elismerik,ezért is törekednek,a nagyüzemi gazdálkodásra,mely,ha jól tudom személyenként napjainkban 1 000 hektár felett van és ha ezt családi gazdaságnak deklaráljuk,egy 10 fős család esetében ( ami könnyen összejöhet,-Móricz Zsigmond;-Rokonok),-akár 10 000 hektár fölött is lehet,innentől kezdve,az esélyegyenlőséget,meg a szabadversenyt megette a fene.A társadalomban,a fentiek miatt akkora feszültségek fognak képződni,-melyek előbb,vagy utóbb,egy új földosztáshoz fognak vezetni és akkor minden kezdődik elölről.Meggyőződésem,hogy a társadalmi feszültségek elkerülésének érdekében,1 négyzetméter termőföldet sem lenne szabad magántulajdonba adni,csak bérelhetővé tenni,a föld legyen azé aki megműveli és nem azé,aki megművelteti.
A tecsóról és társairól,-minden héten,megközelítőleg 1Kg.-reklámújságot dobálnak be,a házunkba,-a képek gyönyörűek,no és az akciók sokasága,már lezsibbad az ember és,ha elkezdi nézegetni,hogy hol és mi kerül a legkevesebbe,-hát akkor igencsak be kell nézni,ide is oda is és,ha a legolcsóbban szeretnéd megkapni,az áhított árút,-hát igencsak menni kell,ide és sajnos oda is.A tőkés azt mondja,"Time is money,-Az idő pénz",-de vajon miért,a mi időnk van mindig,ellopva azért,hogy megtaláljuk,a számunkra legolcsóbb árút.Még egy kicsi a nudlihoz,a fillérhez,óceánhoz és az összeshez,-videó megosztókon látni,a beinjektált húsokat,bedöglött egeret,futkározó pockot és mindez,csak,-mondjuk 999.-Ft-ért,4 999,-Ft.-ért,vagy 49 999.-Ft.-ért,-de emberek miért pont ennyiért,-mert tecsó gazdaságos,-vagy egyedül a tecsó a mi gazdaságunk?
Majdnem elfelejtettem,de van itt még egy téma,hát a NATO.Olvasgatván a neten,amikor a fótosfejű,a Gorbi,megengedte,hogy ellegyen bontva a kőkerítés Berlinben,akkor született egy megállapodás,hogy a volt VSz.(Varsói Szerződés) tagországok függetlenek maradnak és nem csatlakoznak,egyetlen katonai tömbhöz sem.Ezzel szemben,mi történt,-hát ott vagyunk,természetesen mint kicsi ország,-csak úgy a szélén,mert erőnk az semmi nincs,de ha ferdén üljük is meg a nyerget,-hát a nyelvünk,az jó hosszú,-elér az ánuszig.Van már nekünk Grippenünk,-komoly légierő,NATO kompatibilis,-ragyogó modern technika,a fene sem tudja megmondani,hányadik generációs vadászgép,aztán két hónapon belül leamortizálódott,a Magyar légierő 20%-a,valamilyen pitiáner baki miatt.Nem tudom mennyit fizetünk a lizingért,de biztos nem keveset.A határainkon,meg járnak-kelnek a népek,-ahogy kedvük tartja,-mert határőrizet az nincs,mert nem készültünk fel,de sebaj,a NATÓ drót megold mindent,-kivétel amit nem,-de sebaj amit nem azt majd benyeletik,az "istenadta néppel".
-Hogy mennyi támogatást kapunk,az EU-tól,-ahhoz képest,amit elvesztettünk miatta,-semmit!Odaadtuk a romjaiban heverő,de azért még létező identitásunkat,a földjeinket,a gyárainkat,elvándorló fiataljainkat,épen születő függetlenségünket.Mit kaptunk,-Díszburkolatokat,élményfürdőket,parkokat,-részben autópályákat,-melyek használatáért qrvára sarcolnak minket és természetesen munkahelyeket is,ahol éhbérért összeszerelhetünk,idegen szellemi termékeket,melyek kiszállításra kerülnek és nem a Magyar gazdaságot erősítik.
A fentiektől függetlenül,híve vagyok egy Európai Uniónak,de akár egy világ uniónak is,de csak akkor,ha nincs "vezérürü".és az a népek önrendelkezésén,-egymás fajának,vallásának,gazdasági érdekeinek,kölcsönös tiszteletben tartásában valósulna meg,-de ilyen pillanatnyilag nincs,-de azért küzdeni kellene érte,-de pillanatnyilag ez utópia.
A fenti írásommal megbántani senkit nem akartam,annak tartalma ,saját gondolataimat tartalmazza,mellyel befolyásolni senkit nem szándékozom,-csupán továbbgondolásra ajánlom!Nem az a célom,hogy mindenki úgy gondolkodjon,ahogy én,csupán az,hogy gondolkozzatok!
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
írásod szóról szóra a negatív propagandaiskola oktatóanyaga.
Mindegy hogy minek hívják a jelenlegi állapotot. A közös pont mindig ugyan az. Mit lehet ellopni !
- 3 likes
Komment
-
Nem az a célom,hogy mindenki úgy gondolkodjon,ahogy én,csupán az,hogy gondolkozzatok!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
ezen időszakot nem élte át
csak az iskola padban
- 3 likes
Komment
-
-Hogy mennyi támogatást kapunk,az EU-tól,-ahhoz képest,amit elvesztettünk miatta,-semmit!Odaadtuk a romjaiban heverő,de azért még létező identitásunkat,a földjeinket,a gyárainkat,elvándorló fiataljainkat,épen születő függetlenségünket.
Nem lehet mindent a külső körülményekre fogni, bár az lenne a legkényelmesebb megoldás.
- - - Updated - - -
a népek önrendelkezésén,-egymás fajának,vallásának,gazdasági érdekeinek,kölcsönös tiszteletben tartásában valósulna meg,-de ilyen pillanatnyilag nincs,-de azért küzdeni kellene érte,-de pillanatnyilag ez utópia.Everything is better when you decide you don't care.
- 5 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos ezt leginkább "vezetőinknek" köszönhetjük, nem az EU-nak. Borzasztó bal...sz módjára állunk még ma is ehhez a dologhoz államigazgatási szinten.
Nem lehet mindent a külső körülményekre fogni, bár az lenne a legkényelmesebb megoldás.
- - - Updated - - -
Én ismerek egy ilyen helyet. Úgy hívják: Svájc.
Akkor még sem annyira a "negatív propaganda" szüleménye, amit megfogalmazott, mivel más is szolgál -némi- magyarázattal...sőt!
Üdvözlettel...
Komment
Komment