Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az az isteni szerencse, hogy mi egy politikamentes szakmai fórum vagyunk !

Komment

Hmmmm!Szakmai Fórum lennénk?! Akkor én rossz helyre léptem be!Semmiféle szakmaiság nem az erősségem!Főleg az itt jelenlévők viszonylatában!Igen csak alulról súrolnám a mércét ha lenne olyan nálunk!Pontosan ez az erőssége az ilyen fórumnak T.I: hogy FÓRUM!......már ha értelmezzük e ókori Görög szót!

- - - Updated - - -

Kedves ,,dongos"!.....ezt a pasit pedig inkább nem minősíteném!Mert minket még a Szabolcsi putriban is jobban neveltek ennél hogy pironkodás nélkül leírhatnám a véleményem róla!

- - - Updated - - -

Mármint a Szaniszlót!Mielőtt félre értés lenne!

Komment

Pontosan ez az erőssége az ilyen fórumnak T.I: hogy FÓRUM!...már ha értelmezzük e ókori Görög szót!
        Ja.. Van tudásom,de okosodni járok ide.. Mármint szakmailag.

- - - Updated - - -

De a tudás egy része teher is egyben. Nem sértésként,de szerintem a sík hülyék a legboldogabbak a földön.

- - - Updated - - -

Egy elcsavarodott vázat egyengetek,szusszantásként benézegetek Ez a téma pont jó arra,hogy újult erővel essek neki...

Komment

De a tudás egy része teher is egyben. Nem sértésként,de szerintem a sík hülyék a legboldogabbak a földön.
          Na!!!!Ezt érzem én is!!!!!

Komment

Na!!!Ezt érzem én is!!!
            Meg én is 2 sör után..

Komment

Az embercsempészeknek nem két fillért kell tejelni, hogy elhozzák ezeket ide.
              Ma beszélgettem a szomszédfalubeliekkel,tegnap 38-menekültet fogtak(és hányat nem)Cigiseknél sem a kamionokat sikerül elkapni,hanem a személyautóval próbálkozókat.....

- - - Updated - - -

Meg én is 2 sör után..
              Ha nemszeretem a sört,akkor én kimaradok??
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Srácok az a baj ennek a veszélye sokkal nagyobb mint a jelenlegi ellenzék amit papol az emberi jogokról.Csak egy példa el özönlik európát és csak fegyver kell és ki nem akar "muzulmán" lenni nincs többé!. Nem riogatás ez hanem fenn álló veszély sajna.

Komment

Szervusztok! Néha jön egy -egy "vezér" és "rendet" kezd tenni... Vannak népek,. akiknek- amiknek az "életterük" nem elég és próbálnak a másik érájába behatolni. PRO és KONTRA, avagy oda - vissza működik ez. De mindig harc a vége! Aztán persze kevesebben lesznek az emberek... A győztes írja a történelmet...

Komment

Na!!!Ezt érzem én is!!!
                    Mert boldogok a lelki szegények , mert övék a mennyek országa ...

Komment

Szervusztok!

Talán nem kellett volna exportálni a "demokráciát",a közel kelet országaiba,a fantomokkal és az abrams tankokkal és akkor az ott élő népek nem indulnak el Európa felé.Meg voltak ők ott jól,a maguk államba kényszerített törzsi szövetségeikkel,a hatalmas tudású egybesűlt államok és az úgynevezett fejlett nyugat csúcsszerve az EU,-vajon megkérdezte,a keleten élő népeket,hogy kell e nektek a demokrácia,kérdezés nélkül is kapták és kapják is,de nem a vízkutakat,melyre égető szükség lenne,hanem a mindent felperzselő lövedékeket.A demokrácia exportért,cserébe természetesen az exportőrök,elvárnak valamit,-az ott lévő természeti kincsek összességét,és még azt is,hogy a "demokrácia" odajuttatásáért, a népek hálásak legyenek!A fentiek,dióhéjban az okokról,-ahogy én látom és vélem.

A Magyar határ és annak védelme,főleg a Schengeni egyezményen kívüli országok esetében,-kötelezettség!Nem emlékszem pontosan,de már olyan másfél év távlatában állandóan hírek vannak migráns határsértésekről.Kérdezem én,hogy a legutóbbi "Nemzeti konzultációs" levélen kívül,milyen konkrét lépést tett a kormány a határok védelméért,ha napi közel 1000 személy lépi azt át illegálisan?Úgy gondolom,hogy egy kétharmados felhatalmazást birtokló hatalom,-ne kérdezzen marhaságokat,hanem zárja le a zöld határt hermetikusan és az illegális határátlépést szüntesse be,ha erre képtelen,akkor adja át a kormányzást,egy arra megfelelő szervezetnek!Teljesen nevetségesnek tartom,az intézkedéseiket kerítésestől,határőrizettől egytől-egyik mind röhej.Vannak mende-mondák,a napi ellátás és költőpénz mértékéről is,ami ha igaz szintén vérlázító,van itt az országban annyi méltatlanul nyomorgó,-aki inkább méltó lenne a segítségre,mert lehet,hogy már letett valamit az országunkért,-nem sokat,csak odaadott az életéből,úgy 40 évet,melyet végigdolgozott,gyarapítván a nemzeti vagyont,melyet azután szét lehetett "privatizálni",-minden felelősségre vonás nélkül.

Na jó elmegyek aludni,mert itt az ideje,a "nagy testvér",meg úgy figyel ahogy akar, nem félek,mert nincs már hova hátra lépni,-ott már csak a szakadék van.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ide írok mert itt a helye de előre mondom nem vagyok EU. ellenes. De és itt a lényeg senki se gondolja komolyan,hogy Euró milliárdokat fektetnek be a semmiért. Egyszerűen azért mert a magyar munkahelyeket sikeresen kivásárolták és utána bezárták, lebontották. Tessék már vissza gondolni " kishazánkban" büntették a munka kerülést / KMK-st begyűjtötték/ nem azért osztottak ha valaki nem dolgozik.Bocs írom ezt úgy,hogy nem voltam a sorban állók között és jelenleg a munkára nevelést próbálják 2 generációban pedig azért fizettek ha nem dolgoztak emberek.Bocs,hogy puffogok de én jobban örülök ha egy magyar cég jön létre/ hazai tulajjal/ bár megtanulták ők is hogyan lehet 1 év után a legdrágább verdával járni. Nem angyalok egyik sem de ha a magyar melós izzadságával/ kicsi fizetésével/ előállított profitot kihordják ne mondja azt senki, hogy milyen jót tesznek velünk. A kiskereskedő vagy magyar befektető miért nem kap olyan kedvezményeket mint pl. a ..tacsó. Lám ha valami nem támogatja a még nagyobb profitot hátra arc és kivonulok.Miért,?akkor nem építjük a hazát?. Írom ezt úgy,hogy sok szépet nem láttam még hazánkba de ami szép az szép máshol is!Egy közös túrának támogatója vagyok hol nem a motorok nagysága számít hanem a BARÁTSÁG!. Szép dolog ajándékot kapni de mi nem azt kapunk keményen megfizettük és még most is fizessük az árát.Lelépek a dobogóról átadva másnak a helyet.

Komment

a hatalmas tudású egybesűlt államok és az úgynevezett fejlett nyugat csúcsszerve az EU,-vajon megkérdezte,a keleten élő népeket,hogy kell e nektek a demokrácia,
                          Erre most had idézzek az Avatar c. filmből egy kis szösszenetet. Nagyon találó és nagyon igaz:
                          Így megy mindenütt. Ha egy népnek van valamilye ami neked kell, provokálj háborút. És megvan az ürügy a lopásra...
                          Gondolom nem kell részleteznem mi kellett az amcsiknak...

Komment

de ha a magyar melós izzadságával/ kicsi fizetésével/ előállított profitot kihordják ne mondja azt senki, hogy milyen jót tesznek velünk.
                            Mélységesen egyetértek! Nagyon fel tud dühíteni, amikor hasraesnek, sőt, elvárják hogy mindenki hasraessen, hogy létesül egy újabb multi, és mennyi munkahelyet teremt. Én inkább modern rabszolgatartóknak gondolom őket, akik épp csak annyi aprópénzt szórnak a rabszolgáik elé, hogy a következő szórásig ne haljanak éhen. Akinek pedig többet szórnak, attól elvárják, hogy embertelen féreg legyen, azaz kontrollálja, nyomja, ha úgy tetszik "pusholja" a beosztottakat, beszállítókat, stb. a plusz 35 fillér profit elérése érdekében, amit természetesen kivisznek az anyaországba, vagy egy újabb rabszolgatartó helyre, újabb juhakolt létesíteni. Lehet hogy meg is veregetik érte a vállát, csak épp nem fog tudni tükörbe nézni...

A másik, na ezen csak nevetni tudok (igaz, félig-meddig csak kínomban)...
                            A nagy EU..., kitaláltak mindenféle idióta szabályt, előírást, amivel jól meg is bénítják a tagállamokat, végeredményben az egész uniót. A kontinenst elárasztó idegenekkel barátságosnak, maximálisan befogadónak kell lennünk, mert különben negatív kritikát fognak rólunk írni a nyugati sajtóban! jajj... Még a buksijukat is meg kell simogatnunk, talán még meghívólevelet is küldjünk a kint maradtaknak (?)
                            Azzal a ténnyel pedig senki nem foglalkozik, hogy ezek a menekültek nem is menekültek??? Zömmel huszonéves, életerős fiatalok, akik márkás ruhákban, csúcskategóriás telefonokkal, pénzzel kitömve érkeznek. Épp a rádióban mondták, hogy akár 5-6 millió forintnak megfelelő pénzbe is belekerül, mire eljutnak nyugatra. Mindemellett azt harsogják, hogy a szegénység elől menekülnek! Azzal miért nem foglalkoznak, hogy ki tömte ki a zsebüket, ki heccelte fel őket, hogy itt kánaán van? Mesteri terv. Itt lesznek több százezren, egy idő után elfogy a pénzük, csalódottak lesznek és agresszívek. Akkor megint jön az aki kitömte őket, csak nem pénzt nyom nekik, hanem néhány csúzlit...
                            Persze ez biztos mind csak ócska összeesküvés elmélet, és nem így lesz.
                            Na jól kifüstölögtem magam mára
                            Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 aug. 18, 09:02.

Komment

Akkor megint jön az aki kitömte őket, csak nem pénzt nyom nekik, hanem néhány csúzlit...
                              Persze ez biztos mind csak ócska összeesküvés elmélet, és nem így lesz.
                              Na jól kifüstölögtem magam mára
                              A "füstölgés" jogos. Piacgazdaság és egyebek, -meg jól járunk, -meg hasonlók....sajnos, nem így látszik...sem az adósságcsökkenés sem a GDP növekedés szempontjából.
                              Ameddig a "nagy nyugati multik" az itt "bevasalt" pénzt / a magyar ember izzadságából előállítva/ kitalicskázza a saját hazájába, addig nem beszélhetünk semmilyen piacgazdaságról Lásd még a Bankok (Raiffeisen, ami épp eszembe jutott) vagy a Mercedes gyár...arcpirító az egész.

Nem, nem összeesküvés elmélet....már a médiában is eljutott odáig egy-két hírcsatorna, hogy ez a "menekült mizéria" gerjesztett dolog, Európa tönkretételére...ha nem arra, akkor másra...

Komment

egy-két hírcsatorna, hogy ez a „menekült mizéria” gerjesztett dolog,
                                Egy ideig azt gondoltam, biztosan az ISIS által teremtett helyzet elől menekülnek. Már akkor sem értettem, hogy az életerős férfiemberek miért nem fegyvert ragadnak.
                                Aztán ott lett gyanús a dolog, amikor megjelent a hírekben, hogy a menekültek zömmel Szíriából, Afganisztánból, Koszovóból, Bangladesből, stb érkeznek. Tehát nem egy helyről, mégcsak nem is egy térségből? Mi történhetett, hogy egymástól független népek egyszerre, egy időben árasztják el Európát??? Ja, csak véletlen...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X