Van ennek a mondásnak folytatása is!
( mindenki b@sszon ameddig bír)

Ha az Alföldön motoroznál hol sok esetben nem is nevezhető útnak amin az emlegetett szomszédos kamionosok és autósok közlekednek / bocs a kivételnek/ változna a közlekedési morálról alkotott elképzelése sokunknak. Tegnapi napon is vasúti átjáróban mentem autóval / no csak Opel Agila/ követve az előttem haladót és lám mindenkit ki előz?, egy szomszédos / RO/ ország jeles képviselője éppen Gyopárosfürdőről sietve haza! Nyáron kittit is az mentette meg a Mátrába menet még valahol a Jászságba, hogy miközben előzte a kamion bele nézett a tükörbe és látta a gépes után még van egy pót is. A baj csak az volt, hogy elkezdte a lányom előzését és mikor a gépes közepénél volt akkor jött rá a pilóta nem fog a póttal együtt beférni!, a szembejövőtől. A lány lélekjelenlétén és figyelmességén múlt az egész inkább lement az útról és jól tette. Én is elég régóta koptatom a gumikat /1968/ de ki az áruszállítást közútra tette nem volt az értelem bajnoka. Ez a legdrágább hisz a sok túlterhelt gép tönkre teszi a rosszul megépített útjainkat miközben egyik elkészül az oda vezetőket a kővel megrakott teljesen széttapossa míg az egyik jobban kormol mint a másik
. A Grimpisz evvel is foglalkozhatna jobb lenne mint a Magyar libamáj elleni tiltakozása. Hát ha még tudná ezelőtt a Franciának hitt libamáj is magyar volt. Itt termelték és csomagolták és mire kikerült vagy kikerül még ma is az itteni baromfi feldolgozókból már francia a csomagolás a hűtő kamionba ami viszi Európába.
igaz megengedett sebességgel,ha a rossz út miatt lehúzódom egyből
szembeelőznek,biztos van lélektani hatása,
működik!!!!
Komment