Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ott kell hagyni a veszélyforrást!
    Akkor 11,5 perc alatt ,elég kevés " veszélytelen " járművezetővel találkozhattál. Azért ettől jobb a helyzet.
    ..amit írtam az a defenzív vezetés alapeleme,ott kell hagyni a veszélyforrást! (elszakadás taktikája!)
    A defenzív vezetés, a mások cselekvésének előre való látását jelenti. Ami persze jelentheti azt is, hogy letaposok minél gyorsabban. De nem mindenki veszélyforrás !
    Most meg már nem fogok elkezdeni szabályoskodni!
    Fiatal ( meggondolatlan ) koromban, én is csináltam vad dolgokat. Aztán mikor megnősültem ,és családom lett, megjött az eszem is. Felelős lettem a gyerekeim apjáért is ! ( Mielőtt beszólna valaki, a gyerekeim apja és én, azonos személy ) Most meg már nem vonz a száguldás. Nem hiányzik, hogy a lábtartó súrolja a földet. Hidd el ! Így is lehet élvezni a motorozást.

Komment

A normál tempójú vezetés az alap elemem(már csak takarékossági szempontból is!)De ha bárkit,bármit utól érek vagy úgy érzem valami nem stímmel a másik félnél akkor vagy leszakadok(ez a ritkább!)vagy ott hagyom a pitlibe!Persze ezt úgy kell érteni ahogy Sepy írta:Pannónia t5-el....Izs-el de még a 300cc ETZ-vel sem igen lehet nagyon virgonckodni!De a hely és gyorsulási előnyömet kiméletlenül kihasználom a jó ügy érdekében!Ez mindenkinek jobb mint ott bóklászni ahol baj érhet!.....és sajnos a mai sofőrök 98.7 százaléka veszélyforrás!!!!

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Mindíg reflektor...a 6 voltot úgyse látják. Mint egy lobogó gyertya az orkánerejű szélben
        Teljesen igaz, csak a 12V 35W azért már zavaróbb egy pöppet...

Komment

Sziasztok.
          Tudja valaki hogy miért nem lehet letölteni fájlokat az oldalról?
          Bocs hogy ide írok de egy olyan fórumot keresek amit látogatnak is mert már írtam az oldal vezetőségeinek is több emailt is és senki nem válaszol, senki nem tud semmit. Van itt egyáltalán valami fórumszabályzat? Vagy van aki le tudott már tölteni innen valamilyen fájlt?
          Vagy ez csak valami átverés?
          Ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit és válaszolna is, azt nagyon megköszönném, mert úgy látszik itt nincsenek sem adminisztrátorok, sem semmiféle szabályzat ami valamiféle segítséget adna.

Komment

Van itt egyáltalán valami fórumszabályzat? Vagy van aki le tudott már tölteni innen valamilyen fájlt?
            Ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit és válaszolna is, azt nagyon megköszönném, mert úgy látszik itt nincsenek sem adminisztrátorok, sem semmiféle szabályzat ami valamiféle segítséget adna.
            Akkor javaslom keress magadnak jobb társaságot ! Ide jöttél, be sem mutatkoztál, de már a második hozzászólásodban a letöltéseket kritizáltad. Aztán írtál néhány baromságot, hogy meglegyen az öt ! Most meg húsvét alkalmából ugatsz, hogy nem nyalják a popódat. Fejezzük itt be, azt javaslom. Ez nem a te társaságod ! Te meg nem vagy a mienk !

Komment

A normál tempójú vezetés az alap elemem
              100- és 130 között ..............

Komment

Többek közt én is kértem, hogy az ilyen jöttmentek ne tudjanak letölteni.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Így is lehet élvezni a motorozást.
                  Megvolt az idei első kör is...csörömpölős 100-110. Végre ismét tudok menni a vassal. Visszafele bukócsővel a nyakamban jöttem...nem, nem letört, hanem vettem. És oda is, vissza is általában kultúrált közlekedőket láttam, kivéve a nagy fekete autók tulajdonosait, de azokkal kézjelekkel kommunikáltam.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 ápr. 20, 15:49.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem gondolok a húszas...okra,nem láttam megbízhatót belőle.Akié jó volt,az úgy vigyázott rá mint a hímes tojásra nehogy baja legyen.
                    Apacsávó-ként ha nem tetszik a helyzet,ha nem tudok elhúzni inkább lemaradok vagy kiállok.Valószínü ha erős motorom lenne,akkor is a biztonsági határ alatt tépném neki(az autómat sem tudom mennyit megy)
                    egy üres benzines kanna dobáló versenyt! Addig pedig sok piros tojást !
                    És amugy nem igazán tetszenek az "üres" dolgok könyörgöm egy kis nehezékért!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

könyörgöm egy kis nehezékért!
                      Na-na ! Gondolj a gerincbetegekre, és térdprotkóval élőkre. Én nem dobálok , apacsavo nem szalad.

Komment

A nagybátyám mondta (MZ TS125-tel nyomul), hogy ő nem húzódik oldalra, mert akkor a kamionok is sávon belül előzik.
                        Ezt tudom, de mégis a motoroson van a kényszer hogy előrelátóbban gondolkozzon és vezessen. Én a való életben nehezen viselem a kompromisszumokat, a meghajlást és megalkuvást, mégis úgy gondolom hogy az utakon motorral ez a szemlélet öngyilkos taktika.
                        Mivel nem azért megyek ki rá, hogy bármit is kiéljek, hanem hogy örömöm legyen magában a motorozásban és a saját "alkotásomban", nem is okoz belső feszültséget bennem az erősebb kutya b...ik vagy ha úgy tetszik az erősebb, nagyobb marad talpon ökölszabályt elfogadni.

Komment

Peet. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Sziasztok.
                          Bocs hogy ide írok de egy olyan fórumot keresek amit látogatnak is mert már írtam az oldal vezetőségeinek is több emailt is és senki nem válaszol, senki nem tud semmit. Van itt egyáltalán valami fórumszabályzat? Vagy van aki le tudott már tölteni innen valamilyen fájlt?

Szia peet!

Először nem értettem mir-mur kirohanását, de elolvastam eddigi fórumtevékenységedet. Mindegyik feltett kérdésre konkrét és korrekt választ kaphatsz, ha egy kicsit is betartod a mindennapi íratlan illemszabályokat. Pl. bemutatkozás. Letölteni azért nem tudtál rögtön, mert gondolom, hogy a rendszer azért küldött figyelmeztetéseket. Nekem anno pl. küldött, hogy túl gyorsan akarok letölteni, írj egy pár szót magadról, stb.

Azért is jó az olvasgatás, mert hamar rá jön az egyszeri belépő is, hogy ez egy élő, segítőkész tagokból áló fórum, ahol a lapos pénztárzáca és a hiányos szaktudás nem rossz ajánlólevél, de a nagyképernyő igen. Szerintem, ha megszívleled a leírtakat, és nem sértődsz meg, akkor ezeket te is megtapasztalod.

Egyébként vannak adminisztrátorok, van fórumszabályzat és vannak moderátorok is. Előttem már ki is fejtették a véleményüket. Áldott ünnepet és jó fórumozást kívánok.

Üdvözlettel:CZsolti

Komment

Szia! Nem egyedi jelenség , a jobbkezest sem óhajtják megadni ,gondolják majd én megállok mivel sokkal kisebb vagyok! Egy kereszteződésben teherautó tarolt le majdnem, persze mikor bemutattam neki ,értetlenül nézett!

Komment

Azt azért nem, de a hátsóját szét rúgnám! Én a bringásokat is elküldeném tanfolyamra legalább a rájuk vonatkozó kresz szabályokat tanulják meg!

Komment

Vezetéstechnikai továbbképzés:
                                Totalbike - Magazin - Amit nem tanított meg az oktató

És egy jó történet:
                                Albániáig pöfögtek a fiúk

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X