Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A kíváncsiság megölne ha nem kérdeznék rá a helyedben...
Három ok miatt nem hiszem, hogy ez az a motor :
- Ilyen véletlen a világban sincs, hogy ez az legyen .
-Ennek az oldal deknije fekete az " enyémnek " alu.
-Ez elég olajsáros ,az " enyém" szép tiszta.
Így 5 év után.. tavaly 3érdekes esetem volt vevőként. autóztam oda 200km-t 2db 125 ETZ-ért,mikor benéztem az udvarra már vissza akartam fordulni mert tudtam hogy rossz helyen járok. Végül megalkudtunk.. elkezdtem szétszedni a vasakat,de nagyon fogytak az alkatrészek mert egyre több mindent dobáltam vissza az ócskavasba.. kis vigaszom maradt,mert mindkét tank félig volt... legalább lesz mivel elmosogatni az alkatrészeket. A blokkok szó szerint szarrá voltak szerelve.. Persze mikor mosogatni akartam,a tartályokban víz volt. 2: Alku után fizettem,s megbeszéltük hétvégén este hozom el. Megbeszéltek szerint érkeztem,s már sötétedett mikor feltettük futóra.. másnap már nem volt oly fényes mint mikor megalkudtunk. Lengéscsillapítók,lábtartók+pár apróság lecserélve.. 3: Emu üzletfelével.. na Ő sem nyilatkozott róla kedvesen.. (pedig én voltam a referencia..) megalkudtam egy motorra.. nekem még olcsóbban is ideadja.. viszont egy héten keresztül nem ért rá,majd közölte hogy eladta rég. Jelzem nem vagyok dühös.. inkább örülök hogy tanulhattam.
Ja ez a Face-n magát veteránosnak tituláló faludbéli.
hát az kib.szta nálam a biztit, csak nem emlékeztem rá, hogy eldohogtam a bánatom ami nem is volt akkora bánat, mert szerencsére időben rákérdeztem.
Az emberek többsége magából indul ki, mert tisztességes, és ezért mást is annak gondol...Ilyenkor meg csalódik, mert azért rongyemberek is mindig vannak...
Na akkor én is jöttem füstölögni, csóka rámír hogy mennyi a legalja a kínai csodáért, megírtam neki mennyi. Oké jön érte csütörtökön/pénteken. Hát azóta is jön... Persze közbe volt még 1 érdeklődő de ugye gerinces ember lévén azt mondtam hogy már jönnek érte. Szombaton ráírtam hogy a másik ürge nem jött érte, hát ő már vett egy másikat. A tököm kivan az ilyen gerinctelen férgekkel hogy annyira nem képes hogy kibökje bocs de mégsem .
Komment