Beagle eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ki mit hoz!
Collapse
X
-
Ilyenkor elgondolkodok hogy mi van ha ez motorral kap el? Az eső meg a jég még elmegy, de olyan szél fújt hogy a kocsit is erősen dobálta. Nem tusom hogy a motort meg bírnám-e tartani ilyenkor.
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe Zoli vizes póló versenyen te a térdeket nézed??
Hol élsz te ? A nevezett testrész már alapból látszik , a szél kicsit fentebb libbent ....
- 1 like
Komment
-
Mivel én nyitottam ezennel bezárom az idei évre ezt az oldalt: Én úgy gondolom Kik ott voltunk Többet kaptunk és vittünk haza melyek nem romlandók és az idő múlásával szép emlékként előhívhatók egyik része a memóriából a többi a feltöltött képekből. Köszönöm, hogy Közöttetek lehettem.
- 15 likes
Komment
-
Akkor részemről MM-zárolós tartósító olaj..
Uborkasalátának valót 5-10kgkörül....Tudom kajával szervezetlenek vagyunk,főzni nem igazán tudok 2kg körüli füstölt szalonna még bekerül a tarsolyba...Melesleg ,de nem utolsó sorban hiányolom az Igric.. Cz zsolti.. és nem utosósorban több tag nem reagálását........Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 júl. 15, 21:38."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Nagyon könnyedén fogja fel a társaság,úgy tűnik pedig,most már a finisben vagyunk és illene komolyabban átgondolni a vinni valókat!Aki motorral jön az ne cuccoljon fel annyira,hogy attól a sok pakktól instabillá váljon a motorozás,ezt nagyon fontosnak tartom,mert nem szeretném,ha akárki is balesetezne!Nagyon nehéz úgy bármit is tervezni,hogy azt sem nagyon tudjuk,hogy hányan leszünk.
- 2 likes
Komment
-
Én nem viszek semmit . Dolgozni sincs ott kedvem . Viszont egy jó megbeszélés után , akár nálam is -- rendbetehetődhet a motor . Festékhez nem nyúlok , de szét -össze rakom , homokoltatom , horganyoztatom .
Ennyit már most bevállalok , nettó önköltségen hozom -viszem , vagy akármi ha kell .
- 3 likes
Komment
Komment