Közlemény

Collapse
No announcement yet.

V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Szeretném kérni azokat a fórumtagokat,illetve tagot,hogy aki tudja ApaE telefonszámát,az értesítse Őt az idei fórumtalálkozó időpontjáról!Remélem,mint idáig mindig az idén is lesz ideje számunkra mert,ha nem lenne ott,azért nem lenne teljes a fórumtalálkozó,mint-ahogy Tigris és Movisz nélkül sem!Remélem,hogy minél többen el fognak jönni és egyre több arcot lehet a nick nevek mellé tenni!Az újabban regisztrált tagok részvételét is várom mert,ha nem jöttök sokkal szegényebbek leszünk mindannyian!Ne vegye senki sértésnek,hogy az aktív résztvevők mindegyikét nem sorolom fel,mert igazán fel lehetne sorolni,de az Ő megjelenésük,majdnem garantált és írhatnám sorsszerű.

Nagyon sajnálom,hogy én nem tudom nagyon sokak elérhetőségét az aktívak közül,pedig minden évben a találkozó előtt megfogadom,hogy mindenki elérhetőségét felírom és végre a nick neveken kívül megjegyzem a tagok anyakönyvezett nevét is,de valahogy mindig elmarad.

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      hogy aki tudja
      az értesítse
      Apacsávót is értesíthetné valaki.

Komment

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

És mit gondolsz meddig fogsz csuklani?
          Mert hogy páran emlegetünk most az biztos, a jó moszkvai nénikéddel együtt.
          azt a gépet még a gimiben kaptam, idén lesz a 25 éves érettségi találkozónk...

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az irigység rossz tanácsadó ám!! Kesziben szeretnénk látni a fogatod! Lehetséges?
            nem valószínű, hogy mozgatni fogom, egyébként sincs rajta műszaki (a gépen sincs, és a futón sincs) A szilvaszesz stílusos szállításához talán a PAv-ot le fogom vizsgáztatni, csak akkor még a "vontatót" is legalizálnom kell hozzá, mert a jelenlegi utazóshoz nincs hozzárendelve (a forgalmiban)

Komment

Apacsávót is értesíthetné valaki.
              jó , a héten jön hozzá , sokáig ott lesz , szólok neki ....miről ?

Komment

Ne vegye senki sértésnek,hogy az aktív résztvevők mindegyikét nem sorolom fel
                Pedig mesértődtem, de van hajlamom a békülésre

Komment

Apacsavó értesítését vállalom,mert tudom a telefon számát.Hamarosan Gyula nap lesz és akkor felhívom és a gratuláció mellett elmondom neki a találkozó időpontját.Azt megjósolni sem tudom,hogy eljön e majd,mert egy nagyon bikkfa fejű ember és,ha egyszer megsértődött,akkor meg is van sértődve,még akkor is,ha már nem emlékszik arra,hogy min is sértődött meg.A fentiektől függetlenül én kedvelem a Gyuszit,nem is kicsit,de-hát neki ez a hibája.Hiba az van mindenkibe,-bennem pl. az,hogy nincs bennem hiba.

Komment

Szervusztok!

Szeretném kérni azokat a fórumtagokat,illetve tagot,hogy aki tudja ApaE telefonszámát,az értesítse Őt az idei fórumtalálkozó időpontjáról!Remélem,mint idáig mindig az idén is lesz ideje számunkra mert,ha nem lenne ott,azért nem lenne teljes a fórumtalálkozó,mint-ahogy Tigris és Movisz nélkül sem!Remélem,hogy minél többen el fognak jönni és egyre több arcot lehet a nick nevek mellé tenni!Az újabban regisztrált tagok részvételét is várom mert,ha nem jöttök sokkal szegényebbek leszünk mindannyian!Ne vegye senki sértésnek,hogy az aktív résztvevők mindegyikét nem sorolom fel,mert igazán fel lehetne sorolni,de az Ő megjelenésük,majdnem garantált és írhatnám sorsszerű.

Nagyon sajnálom,hogy én nem tudom nagyon sokak elérhetőségét az aktívak közül,pedig minden évben a találkozó előtt megfogadom,hogy mindenki elérhetőségét felírom és végre a nick neveken kívül megjegyzem a tagok anyakönyvezett nevét is,de valahogy mindig elmarad.

kedves Józsi Bátyám!

ApaE telefonszámát én sem tudom, de írtam neki E-mailt.

Komment

Szervusztok !
                      Fórumos trikó ha készülne , gondoljatok rám is !

Komment

Gabikám még a régiben virítunk legfeljebb javítjuk rajta a számot hisz mégis ez lesz az 5.!!!!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          még a régiben virítunk
                          Én már kinőttem,azért nem volt rajtam tavaly sem.

Komment

Én már kinőttem,
                            Nem szóltál:az enyémbe még te is beférnél......
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én már kinőttem
                              Ha rendelni szeretnétek megadom az elérhetőséget, de én most egyéb okból " húzom a számat " az illetőre, ezért nem szívesen keresném meg !

Komment

Madorka rossz programot választottál a mosógépen?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X