Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )
A fénykép sokat szépít de sajnos ez még úgy van ahogy Ősszel leraktam.Nincs időm szerelgetni........csak menni vele,menni,menni,menni.......etc,etc!
Nem sértődik meg mert megszokta már a stílusom az eltelt 5 év és 60000km alatt amit eltöltöttünk együtt!
De köszönöm a jószándékú megnyilatkozást!
Gyula! Nagyon örülök, hogy "előkerültél"! A szokásos "nincs méltó veteránod" című kifogásodra a szokásos választ tudom adni: 1. Szép gép, és nem mindenki jön veteránnal. 2. Ki a f@aszt érdekel, a lényég, hogy te ott legyél és találkozzunk!
Na végre csuda vigye dolgodat a motorod meg hozzon Keszibe Gyulám! Látom a bárányokat elzavartad és szépen át öltöztetted a nyerged. No akkor nyergelj - fordulj!
Sziasztok !
Jó szórakozást és pihenést a Keszibe készülőknek !!
Jó időt megrendeltem , még ha nem is lehetek Veletek !
Ezt Apacsavonak : egyszer volt alkalmam a keszii találkozón részt vennem. Nekem az jött le , hogy bármilyen járművel érkezel , nagy szeretettel várnak !!
Reggel kimásztam a sátorból és Che barátunk kv val kinált. Még a csipát sem volt kidörgölni a szememből! Megtiszteltetés Titeket ismerni !
Jó volt és remélem lesz még lehetőségünk találkozni!
Na mégegyszer , jó bulizást ! Üdv
Ezt Apacsavonak : egyszer volt alkalmam a keszii találkozón részt vennem. Nekem az jött le , hogy bármilyen járművel érkezel , nagy szeretettel várnak !!
Sziasztok !
Jó szórakozást és pihenést a Keszibe készülőknek !!
Jó időt megrendeltem , még ha nem is lehetek Veletek !
Reggel kimásztam a sátorból és Che barátunk kv val kinált. Még a csipát sem volt kidörgölni a szememből! Megtiszteltetés Titeket ismerni !
Jó volt és remélem lesz még lehetőségünk találkozni!
Na mégegyszer , jó bulizást ! Üdv
Köszönjük szépen, és részünkről a megtiszteltetés! Azt pedig én is remélem, hogy még találkozunk!
Gyula! Akkor ennyi invitálás után, halgass Sepyre!
Komment