Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fórum találkozó

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nos, én már hazaértem Agárdról, és azt mondhatom, nagyon jó kis esemény volt.
    Örülök, hogy jó időt fogtatok ki!
    Nagyon szuper lehetett.
    Ha egy kicsit bíztatóbb lett volna az időjárás, akkor talán én is megkockáztattam volna azt a 135 km odautat.
    kedvelte ezt.

Komment

Nos, én már hazaértem Agárdról, és azt mondhatom, nagyon jó kis esemény volt.
      Örülök én is hogy jó időt fogtatok ki. Nekem még 8 perc és kezdődik a vizsga, gondolta megnézem mi történik a fórumon. Remélem legközelebb én is gyarapítom majd a létszámot. (Igaz a következő Pünkösd szintén vizsgaidőszak lesz még, talán akkor vizsgamentes napot sikerül beszervezni).

Jagdtiggernek pedig külön gratuláció a sportteljesítményhez. Pedig Győrben is szidta a gépsárkányt, de úgy néz ki hálás kis jármű.
      OdinHEM és kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

csodaszép és érdekes járgányok is voltak. volt pl egy P12-es ! 2 hengerrel! és szép hanggal. izs-t nem láttam 1-et sem. viszont 40 felett volt a 2 hengeres pancsik száma, és tán még ennél több egy hengeres pancsi, rengeteg fajta-féle jawa.
        ApaE: Tőled bocsi, de mamának megígértem, hogy délre itthon leszek -konfirmandusok vizsgája volt ma, Ő készítette fel őket-, így is csak egyre érkeztem haza.
        jagdtiggernek, gratula le a kalappal akciója előtt. -t5- kollégának gyönyörű a motorja -már a képeken is megállapítottam, de élőben talán még szebb-. aki nem jött el sajnálhatja
        Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 máj. 26, 19:03.
        -t5-, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          jagdtiggernek, gratula le a kalappal akciója előtt
          Én is szeretnék gratulálni jagdtiggernek!
          Ahogy néztem a térképen kb. 200 km oda - vissza.
          Mindezt kismotorral!
          Gondolom rendesen kiégett a kipufogó.
          OdinHEM, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nekem még 8 perc és kezdődik a vizsga,
            és hogyan fejeződött be?

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ahogy néztem a térképen kb. 200 km oda - vissza.
            én nem mertem bevállalni szimóval, bár nekem csak 2x100km lett volna
            na már azt sem tudom mennyi az annyi csak 2x50km
            Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 máj. 26, 20:06.

Komment

hogy 30-as átlagtempóban megtegye az utat Győrtől Agárdig
              Egy tizest még dobj rá .

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Pedig Győrben is szidta a gépsárkányt, de úgy néz ki hálás kis jármű.
              Van jó pár problémája de ahhoz képest elég rendesen megy(ha csak nem szól közbe egy lámpa mert annak betekerés a vége ).

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Gondolom rendesen kiégett a kipufogó.
              Nem nyélgázon mentem végig , kényelmes 40-45-ös tempók voltak csak.
              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 26, 19:53.
              -t5-, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

-t5- és Che kedvelte ezt.

Komment

Budapesten kellett átvergődnöd úgyhogy nem meglepő sajnos.... A 81-es főúton kevés volt az "akadály", csak azt felejtettem el hogy a 7-es főút meg autóút egy szakaszán ezért arra nem mehettem, kellett kis idő amíg kerestem egy kerülő utat .

Komment

A vizsga csúnya eredménnyel ért véget, de én a számítógépet okolom. Ugye eredményeket kellett beütögetni század pontossággal, szóval lehet csak kicsit kilógok a "tűrésből" - szóval lehet fényesebb lesz miután a tanerő átnézi. Jelenlegi állás szerint siralmas 25% az eredmény.

Egyénként irigyelem elég rendesen azokat akik odaértek, jó hangulata lehetett a rendezvénynek.
                    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

aggódom -t5- -ért. ajka ilyen messzi lenne, hogy nem ért még haza? vagy talán ott maradt agárdon?
                      kíváncsi vagyok, hogy sikerült a "futama"
                      -t5-, jagdtigger és kedvelte ezt.

Komment

-t5- és jagdtigger kedvelte ezt.

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          aggódom -t5- -ért. ajka ilyen messzi lenne, hogy nem ért még haza?
                          Most már én is kezdek...
                          -t5- kedvelte ezt.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Most már én is kezdek...
                            reggel láttam fent volt, úgyhogy hazaért biztosan, piros pontot is osztott
                            Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 máj. 27, 16:20.
                            -t5-, jagdtigger és kedvelte ezt.

Komment

Ja azt nem láttam. Akkor még húztam a bundát nagyba szerintem...
                              -t5- kedvelte ezt.

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X