JAP 878 ? és 39 km/h?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórum találkozó
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés ebből ti mit láttok :...?
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérném nagyon figyelmessen,részleket,hibát keresve szemlélni a dolgot
Komment
-
A hétvégén a II. Tóberfeszten egy spontán Fórum találkozó jött létre! Nagy örömömre nagyfékdobos Barátunkat fedeztem fel a "tömegben"! Jó volt látni és beszélgetni Vele!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
Javasolnám a békéscsabai Szultán Pizzériát. (Ezt persze csak halkan lábujjhegyen mondtam. )
Tekintettel arra, hogy hideg az idő motorra ülni (pro és kontra), ezért kérlek titeket, hogy elégedjetek meg azzal, hogy egy képet küldök magamról. Az arcomat így megismerhetitek, az étvágyamat meg szeretném inkognitóban tartani.
Üdvözlettel: CZsolti
- 8 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindenkit szeretettel várunk, a már megismert (rossz- és jó- ) arcok mellett az újakat is, akiket csak írásaikból ismerünk, de olyanokat is, akik csak olvasnak minket.
Aki teheti menjen el!
Érezzétek jól magatokat!
(Én nem tenném közzé képmásomat, mert még miattam csökkenne az oldal látogatottsága)Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 dec. 04, 17:40.
- 2 likes
Komment
-
"tavolsagot mint uveg golyot!" En meg eppen egy csapagy golyot keresgelek ami tegnap elgurult Kicsi a golyo de nagy a garazs! nagyon szeretnek elmenni inni egy jo sort a sporttarsakkal, eszmet es miegymast csereberelni csak nem talalom a "golyot"! Igy a tavolsag marad csak egy fogalom! mint a sor is lo mulatast!
- 2 likes
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért van az, hogy ezekre a felhívásokra csak azok reagálnak, akik egyébként is „igazoltan” maradnak távol?
Mondjuk a "kihelyezett" találkozók sem hangzanak rosszul, lehet a vizsgaidőszak utánra szervezek valamit Győrbe. Mondjuk a tavaszi 3 fős találka résztvevői közül Jagdtigger kicsit távol van, úgyhogy nem nézhetem meg hogy sikerült a katonai színű Babetta - de St.Z. urat úgyis meg kellene kérdeznem hogy állnak motorkerékpárjai.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment