Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
I. Veterán fórum találkozó - Tiszakeszi, 2014 július 25-27
...vagy arra felé megyek és segítek a hordót felrakni!!!
ha gondolod, gyere!! egyszer egy régi barátom volt így, hogy ha ki bírja vinni a hordót a pincénből, akkor az övé.... öltönyben, nyakkendőben kivitte.... kicsit "kihorpadt" a toyota hiace hátsóajtaja, amikor lezártuk, hogy ki ne essen a hordó hazafelé neki...
Joker!
Köszönöm a felajánlott segítséget
És neked is Mir-mur, és az építő észrevételeket!
Örülök, hogy ennyire készülődtök, én is várom már!
A pólóról végül nem beszéltem TZ-vel, mert úgy voltam vele, kár lenne már kapkodni, de ettől még marad a project.
Ha valami kimarad a főzéshez... emlékeztetnék mindenkit, hogy egy faluban leszünk. Beszerzünk mindent, ami még kell!
Emu! Köszönjük a bográcsot!
Fa pedig van alágyújtani!
Nekem szombat délelőtt lessz indulás. Ráadásul éjszakás vagyok a héten. A Czetka holnap műszakizik...
Remélem minden rendben megy...mert ha nem akkor sajnos csak autó marad.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 júl. 23, 19:57.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Mi péntek délelőtt indulunk és csak szombat estik tudunk maradni! Viszont nem hagyom itthon sem a kocsit,sem a motort,de még az utánfutót se! Ma meg is csináltam gyorsan a rögzítést és a rámpát..
Egyre kellemetlenebbül érzem magam ......olyan készülődéseket olvasok itt ,hogy na . Én meg csak egy hállózsákot akarok (tudok vinni ) -se csomagtaró ,se nyeregtáska ...
Bár már rég csináltam ilyet, ki is jöttem a gyakorlatból. Régen volt hogy 25 perc alatt kikaptam a blokkot, ez most 40 percbe telt
Na de a lényeg hogy a kuplung megadta magát. Hétfőn kicsit megdolgoztattam, meg is adtam végső döfést a lamelláknak. Ma összelegóztam egy bontott blokkból, hát remélem kibírja az oda-vissza utat.
(na meg feltűnt hogy a hőmérőm kb 60°C felett +20°C-t téved, és a hőmérő szerint volt már hogy 118°C-on volt a motor. Nem sok egy kicsit az a majd 140°C üzemi hő?)
Zsolti!Erről csak egyetlen szócska jut eszembe:....aztaQ-vamindenségitannakaveteránosvilágnak!!!!!!!........lefordítva:Lenyűgöző lelkesedés,mint egy ,,kommunyista Szombat"!!!!!Ez mán döfi kategória..........csillagos 5.ös leülhetsz!!!!!
Komment