Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kíváncsivá tettél...

Komment

Engem is...................................:-)

Komment

Szóval ITT a helyed a fórumon, és OTT a találkozón! Nyomd meg légy szíves azt az „Ott leszek” gombot.

Megnyomta, megnyomta!!! Juhéj, azaz birkabőr!

Komment

Lenne benne ész, erő, bátorság, leleményesség és baromság.
          Az a baj, hogy a szépségversenyt kihagytad ! Pedig szépségemnél, már csak a szeerénységem nagyobb !

Komment

Az én bájom után igaz a többi de önzés nélkül ez az elsődleges Az utolsó feladat sorra szavazok én is.Oly sok hülyeség éri az embert,hogy egy jó közösségben kellő humorral feltöltve melyek szép emlékké formálódnak. Személyes találkozás sokat alakít az ember véleményén és a másik megítélésén.

Komment

Pedig szépségemnél, már csak a szeerénységem nagyobb !
              És a csokornyakkendő az most melyik kategória?

Komment

Ha a sátorból kinézve van rajtad akkor a vicc kategória.

Komment

Meg attól is függ , hogy hová van rakva a csokornyakkendő !

Komment

Meg attól is függ , hogy hová van rakva a csokornyakkendő !
                    Egy csokornyakkendőnél is hogy neki tud eredni a fantázia...

Mondjuk Joker tavalyi WC-s fotójáról most esett le mi hiányzik. Hát a nyakkendő! ...

Ha valaki nem emlékezne:

Click image for larger version

Name:	P7270206.jpg
Views:	2
Size:	197.0 KB
ID:	144268

- - - Updated - - -

Mivel nem nagyon jöttek az ötletek a pólókkal kapcsolatban, hogy hol csináltassuk, így belekezdtem a keresgélésbe.
                    Jó minőségben célszerű szerintem csak, viszont, ahogy átnéztem a környékbeli szitanyomó cégeket, olcsóbb, ha a pólót külön veszem meg, és nyomatni viszem oda (más kérdés, hogy nagyon olyan színek sem voltak, amit kerestem).

Itt találtam homokszínűt, amin jól mutat a sötétebb barna felirat, és a logo. Én a galléros pólóra szavaznék, mert egyszerűen "egyenruhának" jobban illik, a feliratokkal jobban néz ki.

http://polo.hdishop.hu/gildan-3800-t...?___store=polo

Ha minimum 20 darabot rendelünk, akkor profi szitanyomással, ami szép és nagyon tartós, még 1902 Ft/db a póló árán fölül.
                    Én ennél olcsóbban úgy, hogy jó minőségű is legyen, évekre készüljön és ne csak "egynyári" viseletnek, nem találtam.

http://www.polonyomas-obuda.hu/index.html

Kezdhetnénk összeírni az igényeket.

- - - Updated - - -

Ezek a képek rá:

Click image for larger version

Name:	Felirat 1.jpg
Size:	96.9 KB
ID:	144269Click image for larger version

Name:	Felirat 2.jpg
Size:	58.2 KB
ID:	144270

A kontúr nem lett gyászkeret. Szerintem így szép, és egyszerű.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 16, 20:10.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mivel nem nagyon jöttek az ötletek a pólókkal kapcsolatban, hogy hol csináltassuk, így belekezdtem a keresgélésbe.
                      Jó minőségben célszerű szerintem csak, viszont, ahogy átnéztem a környékbeli szitanyomó cégeket, olcsóbb, ha a pólót külön veszem meg, és nyomatni viszem oda (más kérdés, hogy nagyon olyan színek sem voltak, amit kerestem).

Itt találtam homokszínűt, amin jól mutat a sötétebb barna felirat, és a logo. Én a galléros pólóra szavaznék, mert egyszerűen "egyenruhának" jobban illik, a feliratokkal jobban néz ki.

Gildan 3800 teniszpóló - színes - hdishop.hu

Ha minimum 20 darabot rendelünk, akkor profi szitanyomással, ami szép és nagyon tartós, még 1902 Ft/db a póló árán fölül.
                      Én ennél olcsóbban úgy, hogy jó minőségű is legyen, évekre készüljön és ne csak "egynyári" viseletnek, nem találtam.

Pólónyomás, szitanyomás - Óbuda

Kezdhetnénk összeírni az igényeket.

- - - Updated - - -

Ezek a képek rá:

[ATTACH=CONFIG]27390[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27391[/ATTACH]

A kontúr nem lett gyászkeret. Szerintem így szép, és egyszerű.
                      A póló jó, a logó jó. Szóval ha úgy adódik nekem kell póló

Komment

Szóval ha úgy adódik nekem kell póló
                        Akkor már ketten vagyunk. :-)

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Mondjuk Joker tavalyi WC-s fotójáról most esett le mi hiányzik. Hát a nyakkendő! ...
                          szerintem meg inkább a vizimérce , mert olyan volt mint egy kanyarodó oldalkocsiban kellett volna nyomni

Komment

szerintem meg inkább a vizimérce , mert olyan volt mint egy kanyarodó oldalkocsiban kellett volna nyomni
                            Csak azért volt, hogy otthon érezze magát a motoros... :-)

Komment

Póló nekem is jöhet....

Komment

A póló dologhoz én annyit tennék , (szigoruan saját vélemény ) az én egyesületemben nekem volt a dolgom végig vinni ezt a dolgot . Majdnem besokaltam -olcsó ,drága , jó minőség , darabszám , it -ot , inkább máshol.....azt nagy válogatásnak persze hogy s...r lett a vége . Meg drága is vot .

Szóval én azóta a legolcsóbbra gagyi olcsóra teszem a voksom . Inkább legyen belőle kettő . Nem ebben megy az ember lakodalomba -inkább másnap egy tisztát veszek föl belőle .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X