Kíváncsivá tettél...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Az én bájom után igaz a többi de önzés nélkül ez az elsődleges Az utolsó feladat sorra szavazok én is.Oly sok hülyeség éri az embert,hogy egy jó közösségben kellő humorral feltöltve melyek szép emlékké formálódnak. Személyes találkozás sokat alakít az ember véleményén és a másik megítélésén.
- 2 likes
Komment
-
Meg attól is függ , hogy hová van rakva a csokornyakkendő !
Mondjuk Joker tavalyi WC-s fotójáról most esett le mi hiányzik. Hát a nyakkendő! ...
Ha valaki nem emlékezne:
- - - Updated - - -
Mivel nem nagyon jöttek az ötletek a pólókkal kapcsolatban, hogy hol csináltassuk, így belekezdtem a keresgélésbe.
Jó minőségben célszerű szerintem csak, viszont, ahogy átnéztem a környékbeli szitanyomó cégeket, olcsóbb, ha a pólót külön veszem meg, és nyomatni viszem oda (más kérdés, hogy nagyon olyan színek sem voltak, amit kerestem).
Itt találtam homokszínűt, amin jól mutat a sötétebb barna felirat, és a logo. Én a galléros pólóra szavaznék, mert egyszerűen "egyenruhának" jobban illik, a feliratokkal jobban néz ki.
http://polo.hdishop.hu/gildan-3800-t...?___store=polo
Ha minimum 20 darabot rendelünk, akkor profi szitanyomással, ami szép és nagyon tartós, még 1902 Ft/db a póló árán fölül.
Én ennél olcsóbban úgy, hogy jó minőségű is legyen, évekre készüljön és ne csak "egynyári" viseletnek, nem találtam.
http://www.polonyomas-obuda.hu/index.html
Kezdhetnénk összeírni az igényeket.
- - - Updated - - -
Ezek a képek rá:
A kontúr nem lett gyászkeret. Szerintem így szép, és egyszerű.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 ápr. 16, 20:10.
- 6 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMivel nem nagyon jöttek az ötletek a pólókkal kapcsolatban, hogy hol csináltassuk, így belekezdtem a keresgélésbe.
Jó minőségben célszerű szerintem csak, viszont, ahogy átnéztem a környékbeli szitanyomó cégeket, olcsóbb, ha a pólót külön veszem meg, és nyomatni viszem oda (más kérdés, hogy nagyon olyan színek sem voltak, amit kerestem).
Itt találtam homokszínűt, amin jól mutat a sötétebb barna felirat, és a logo. Én a galléros pólóra szavaznék, mert egyszerűen "egyenruhának" jobban illik, a feliratokkal jobban néz ki.
Gildan 3800 teniszpóló - színes - hdishop.hu
Ha minimum 20 darabot rendelünk, akkor profi szitanyomással, ami szép és nagyon tartós, még 1902 Ft/db a póló árán fölül.
Én ennél olcsóbban úgy, hogy jó minőségű is legyen, évekre készüljön és ne csak "egynyári" viseletnek, nem találtam.
Pólónyomás, szitanyomás - Óbuda
Kezdhetnénk összeírni az igényeket.
- - - Updated - - -
Ezek a képek rá:
[ATTACH=CONFIG]27390[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27391[/ATTACH]
A kontúr nem lett gyászkeret. Szerintem így szép, és egyszerű.
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondjuk Joker tavalyi WC-s fotójáról most esett le mi hiányzik. Hát a nyakkendő! ...
- 6 likes
Komment
-
A póló dologhoz én annyit tennék , (szigoruan saját vélemény ) az én egyesületemben nekem volt a dolgom végig vinni ezt a dolgot . Majdnem besokaltam -olcsó ,drága , jó minőség , darabszám , it -ot , inkább máshol.....azt nagy válogatásnak persze hogy s...r lett a vége . Meg drága is vot .
Szóval én azóta a legolcsóbbra gagyi olcsóra teszem a voksom . Inkább legyen belőle kettő . Nem ebben megy az ember lakodalomba -inkább másnap egy tisztát veszek föl belőle .
- 5 likes
Komment
Komment