Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen, mi tervezzük a megjelenést!
    Akkor szervezzük már össze. Motorral, vagy kocsival akartok menni?

Komment

Panonnia-Cz-Mz szép sor lenne!.

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Akkor szervezzük már össze. Motorral, vagy kocsival akartok menni?
        Szívesen adnék hírnév pontot (sheriff-csillag, bal alsó sarok), de valamiért nem engedi a rendszer. Pedig ezért a baráti jobbért gesszti megérdemelné. Valaki segítsen!

Komment

Ugyanmár... messze van az még, hogy odaérjünk. A doki feni a szikéjét, a melóhelyen hegyekben áll a munka, ha már hegyek, akkor oda is megyünk, aztán még bármi közbejöhet.

Mindazonáltal, amin sokan meg szoktak botránkozni, ha odaérek, akkor is valószínű, hogy az MZ-t csak utánfutón viszem, és csak helyi km-eken koptatom vele az aszfaltot. Én már csak ilyen kényelmes (egyesek szerint lusta, de ezt erősen cáfolnám) vagyok.

Komment

Szívesen adnék hírnév pontot (sheriff-csillag, bal alsó sarok), de valamiért nem engedi a rendszer. Pedig ezért a baráti jobbért gesszti megérdemelné. Valaki segítsen!
            Adtam (Bár tőlem kevesebbet kap, kevesebb a pálcikám), és Fergussonnak is a "mea culpa" hozzászólásért az átmozgatott hozzászólásokban.

Komment

émegadtam mindenkinek aki pont ezen az oldalon volt

Komment

émegadtam mindenkinek aki pont ezen az oldalon volt undefined
                Tudtam, hogy nem bírod ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

Mir-mur!

Valami ilyesmit tervezel?

Komment

Valami ilyesmit tervezel?
                  Igen ! Csak a fórum logó lenne a főszereplő !

Komment

Elindult:

http://veteran.forum.hu/beszelgetese...rum-polo-4420/

Komment

Lesz egy üdvözölendő módosítás a pólókkal kapcsolatban, mégpedig az ára.
                      Mivel senki nem jött ötletekkel, hogy hol lehetne megvalósítani, nekem pedig e téren nincs ismerősöm, így itt a környéken ezt a lehetőséget találtam. Viszont Mir-mur egy jobb árú, ugyan így jó minőségű, megbízható lehetőségnek járt utána. De azt majd ő közzé teszi a póló topicban. Én nagyon örülök neki, mert azért az ár mindenkinek fontos.

Komment

Hali Skacok!
                        Simsonos banda idén is támad!
                        De Jokerhez be kellett küldenem egy kis segítséget hogy felkészítse a motort az útra!
                        Click image for larger version

Name:	PB110022.jpg
Views:	1
Size:	199.0 KB
ID:	144565Click image for larger version

Name:	PB110023.jpg
Views:	1
Size:	204.7 KB
ID:	144566
                        Nem igazán a profilja ez a típus!
                        Csak a Pannóniákhoz ért vagy nem?????

Komment

Helló!

Ez a kislány a Tied, vagy Jokeré? Őt is hozod Keszire? Hasonló korú, mint a mienk. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy egyéb hasonlóságok is vannak (pl. beszédkészség, huncutsági hajlam).

Komment

Csak a Pannóniákhoz ért vagy nem???
                            Itt a veterán fórumosok megfelelően szélesítik a látókörét!

Komment

Látod milyen összehúzott orral tekint a motorodra?. Látszik ,hogy szakértő ezért Jóker figyelj oda mert gép átvételnél ott lesz!

Komment

a Sanyi lánya --éppen a fizetési feltételeket tárgyaltuk meg ------hogy mennyi is lesz a kamat , mire jön rendezni aszámlát 18 év mulva

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X