Igen, mi tervezzük a megjelenést!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor szervezzük már össze. Motorral, vagy kocsival akartok menni?
- 1 like
Komment
-
Ugyanmár... messze van az még, hogy odaérjünk. A doki feni a szikéjét, a melóhelyen hegyekben áll a munka, ha már hegyek, akkor oda is megyünk, aztán még bármi közbejöhet.
Mindazonáltal, amin sokan meg szoktak botránkozni, ha odaérek, akkor is valószínű, hogy az MZ-t csak utánfutón viszem, és csak helyi km-eken koptatom vele az aszfaltot. Én már csak ilyen kényelmes (egyesek szerint lusta, de ezt erősen cáfolnám) vagyok.
- 5 likes
Komment
-
Szívesen adnék hírnév pontot (sheriff-csillag, bal alsó sarok), de valamiért nem engedi a rendszer. Pedig ezért a baráti jobbért gesszti megérdemelné. Valaki segítsen!
- 4 likes
Komment
-
Lesz egy üdvözölendő módosítás a pólókkal kapcsolatban, mégpedig az ára.
Mivel senki nem jött ötletekkel, hogy hol lehetne megvalósítani, nekem pedig e téren nincs ismerősöm, így itt a környéken ezt a lehetőséget találtam. Viszont Mir-mur egy jobb árú, ugyan így jó minőségű, megbízható lehetőségnek járt utána. De azt majd ő közzé teszi a póló topicban. Én nagyon örülök neki, mert azért az ár mindenkinek fontos.
- 5 likes
Komment
Komment