Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én meg inkább azt mondom , hogy a jelen szófordulat alkalmazása , teljessen nyilvánvalóvá teszi azt a tényt , hogy a nevezett tipsu motorkerékpár nem tartozik a hasonló céllal gyártott és azonos közlekedésre alkalmas járművek csoportjába , mivel ennek a neve DUCATTI ami arra kényszeríti a tulajdonosát , hogy ne csak simán " berugja " , hanem ezt a műveletet a rangjának megfelelően , az időpont kiemelésével - " MA KERÜLT... " jellezze az érdeklődők számára .

Köszönöm

Komment

A "Ma került berúgásra..." azért kicsit erős.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Pedig már Charlie is megénekelte a Tátrai Band-ben, hogy:

"A motornak éjjel-nappal működnie kell

Nem megy magától, könyörgöm hidd el.

Ha nincs meg a kellő löket, nem elég a fordulat,
        Ha nincs jól berúgva, nem jut fel a csúcsra!"
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ha nincs jól berúgva, nem jut fel a csúcsra!"
          Nekem ez elég ellentmondásos ! Mások mesélték, ha be voltak rúgva, tuti nem jutottak csúcsra !

Komment

tuti nem jutottak csúcsra !
            Motorral biztos nem

Komment

Jó reggelt cellatársak ! Örömmel jelentem - sikerült - a töltés jó , max 7,5 v ig megy fel . Ez világítássall értendő , hátul 5w elöl 35w és a lámpötökben csak úgy mgában világít egy 10w os égő --hogy a pókok lássanak -- amit majd kihelyezek valami díszkivilágításnak , hogy lássam ha esetleg kiégne és ezzel megemelné a töltés nagyságát .

Szóval menetközben tudok vállalni bértöltést .

Keresek 6v 35/35w izzót tartalékba --csak TUNGSRAM gyártmány érdekel . Más gyártmányt tudok cserébe adni néhány db ot -----mert az a furcsa dolog van , hogy nem ugyan úgy viselkedik , nem izzik fel annyira és kissebb az ellenállésa ( már mint az idegenen tipusnak )
              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jún. 24, 05:48.

Komment

Motorral biztos nem
                Motorral... felfelé még csak hagyján...

Lefelé érdekesebb lenne... :-)

Komment

Motorral... felfelé még csak hagyján..
                  Jaj de kipróbálnám. A hátam is borsódzik a gyönyörűségtől.

Komment

Jaj de kipróbálnám
                    ...akkor tankold meg a mocit, aztán gyere. Keszire visszaérünk. 3 napban összesen nem lesz 3 km, ami ne emelkedne, ne lejtene, vagy ne kanyarodna. :-) Ez a két kép az első nap bemelegítő dombocskája. (~2200 m magasra megy fel az út, és 50 km folyamatos lejtő követi egészen Bolzanóig, ~250 m magasságig) Utána lesz még 3 db 2000 m-nél magasabb hágó. (Vagy kártyázunk és sörözünk a szálláson, ha szakad az eső...)

Az alsó úton bemegyünk egy alagútba, ami visszakunkorodik a viaduktra, és be a másik alagútba, át a vízesés alatt... Ez Bolzano felett egy kis kitérő egy városi látkép kedvéért...

Ezt látni akarom saját szemmel:
                    Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 24, 10:31.

Komment

akkor tankold meg a mocit, aztán gyere. Keszire visszaérünk.
                      Két "apró" körülmény van csak, ami visszatart:

- a blokk a satupad sarkán várja, hogy hozzányúljak végre;
                      - a kislányom lába még nem ér le a lábtartóig.

Komment

- a blokk a satupad sarkán várja, hogy hozzányúljak végre;
                        Még van 14 napod.

- a kislányom lába még nem ér le a lábtartóig.
                        Gumipók... ;-)

Ha idén már nem is jön össze, jövőre lehetne szervezni egy jó veterános hegyitúrát. Van pár jó útitervem még arrafelé...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 24, 11:54.

Komment

Zsoltikám neked azért készül ilyen nyugisan a géped ?. Én gyakorlatból tudom milyen klassz dolog, bár addig Neked még sok időd van addig. Előbb is kellene hallani a hangját igaz a kispolákkal van tenni valód még. Keszire avval jöttök?

Komment

gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Gumipók... ;-)

......hát azzal jönnek .....Gumikispók

Komment

Jó reggelt cellatársak !
                              Mondd örökké, ámen....

hát azzal jönnek ...Gumikispók
                              Ezen röhögök, mióta elolvastam. Ezek szerint a 10 W-os izzóval nekünk fogsz világítani.

Komment

.....igen , a pókoknak

Azért majd valaki okossal megpróbálom kiváltani az az égőt valami üzembiztos dologra .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X