Közlemény

Collapse
No announcement yet.

II. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2015. július 24-26.

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Arra is kéne gondolni, hogy a tábori kaja hogyan lesz megoldva. Vagy főzhetünk a versenyen akkora tételben, hogy estére is elég legyen.
    Szóba került, nincs elfelejtve, kérdés hogy a tavalyi menü megfelel-e vagy más legyen?
    Nem tagadom, én a sütés főzést mindig másra hagytam, tavaly is a kavarást vállaltam, mert abban profi vagyok.
    és ezúton is köszönet kedves nejednek és a többi gyönyörű menyecskének a hatékony közreműködésért

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tavaly szervezés nélkül is jól jött ki a dolog, de ez csak emu előrelátásának köszönhető !
    Jól esik a törődés, de sajnos ez így ebben a formában nem igaz, mert a fórumon megbeszéltük, és a szerint cselekedtem, ha már papírkutyaként kocsival érkeztem (mint az idén is)

Komment

Tavaly szervezés nélkül is jól jött ki a dolog, de ez csak emu előrelátásának köszönhető !
      Emu most is előrelátóan írt nekem is privátban, hogy hozza e a bográcsot, és belevalót, mint tavaly. A bográcsot megköszöntem, és a figyelmességet is, de a belevalót most nem terhelném rá. Azt hiszem, hogy ott összedobhatjuk, és elmehetünk vásárolni, de mindenki hozhat amit gondol, vagy tud (én például krumplit, hagymát, szalonnát), és akkor azt kiegészítjük a hiányzókkal.

Komment

Én mint tavaly is egy kenyeret sütök / félbarnát/ ,hogy vigyázzunk a szép formánkra!

Komment

Én meg, ha minden igaz, még is a párommal megyek...viszünk valamit mi is...

Komment

Akkor Józsi bátyámnak köszönöm az időt, amit arra szánt, hogy ilyen részletesen és érdemben válaszoljon. Vaddisznó lesz!

Komment

Ha esetleg nem dolgozna szombaton anya , és megjelennénk együtt, - némi "folyadékkal " egyetemben - nem okozna problémát ?

Komment

https://www.facebook.com/freshfmhung...type=2&theater

Ezt csak úgy a hangulat végett.

Ja, és az arckönyvön találtam...

Komment

Szervusztok!

Kedves Attila!

Úgy gondolom,hogy a vaddisznó a szerencsésebb választás,-már csak az lenne a jó,hogy akármennyi lesz is a vaddisznó hús,amiből a pörköltünk készül,az egy disznóból származzon.Az a tapasztalatom,hogy különböző életkorú jószágok húsai,amennyiben a hentesnél nem sikerül,egy állatból származó húst vásárolni,másképp és nem egy időben főnek meg.A fenti azt jelenti,hogy vannak húsok,melyek szinte már rostjaira esnek,-mondjuk három órai főzés után,míg nagyon sok főtlen marad.A nagy tapasztalattal rendelkező főzőmesterek,a fenti esetben,már a bográcsos előkészítésénél,szódabikarbónát adnak a rétegekhez,ami szerintem nem az igazi.A fentiek miatt,ha van egy kis rálátásod,jó lenne elérni,hogy a legfőbb alapanyag,egy jószágból származzon,az teljesen mindegy,hogy milyen nemű és életkorú volt,a levadászott példány.Nem protekciót kérek,csak egy kis figyelmet,mert úgy gondolom,hogy a többi főzőversenyen indulóknak is hátrányos lenne,ha "kevert" alapanyagokból kellene főzni.

Kedves Zahi!

Mivel,-Te vagy a férfi intézd úgy hogy ne dolgozzon az Asszony szombaton!A megjelenésetek,lehet hogy problémát okozna,mert örömünkben úgy széttárnánk a karunkat,hogy belesajdulna a vállunk.Gyertek és ismerjük meg egymást,váljon a virtuális ismeretség valóságossá,hogy hoztok e folyadékot,-nem erről szól az egész,-mélyebben gyökeredzik itt már minden!

Üdvözlettel:Che

Komment

Józsikám téged kinevezlek a Fórum Prófétájának olyan emberbarát hozzászólásaid vannak. Ez baráti meghatalmazás mely részemről az elismerés és nem a sértegetés okán íródott.

Komment

Kedves Che ! Köszönöm a bizalmat , mindent megteszek a dolog érdekében !

Komment

nem okozna problémát ?
                        Sátrat hozzatok !..........( Vagy elfértek ketten is az XXXL -es póló alatt

Komment

Nézegetem az időjárás előrejelzést. A franc egye meg, éppen a jövő hét végére ígér változékony zivataros időt. Valamit tenni kéne!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Nézegetem az időjárás előrejelzést. A franc egye meg, éppen a jövő hét végére ígér változékony zivataros időt. Valamit tenni kéne!
                            Abban az esetben ha olyan idő lesz mint ma is akkor egy kis frissítő nyári zápor nem hiszem hogy gond lenne
                            Csak vihar vagy sokáig tartó eső ne legyen.

Komment

Mivel én előreláthatólag péntek délután még dolgozok, így nekem ez lessz aktuális:

De nem bújok senkihez! xD
                              Így tudtok sátrat csinálni:
                              sátor
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 17, 16:24.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ha gondolod leviszem a SÁMÁNDOBOM - 3,05 percnél

https://www.youtube.com/watch?v=RtPj7aHIUxw

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X