Közlemény

Collapse
No announcement yet.

III. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi, 2016. július 29-31.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ..a szerencsétlen

Legyél úriember, és viselkedj rendesen a vendéggel ! Ne feledd, hogy CZCsilla példaképének választott !
    én csak igyekszem megfelelni az elvárásoknak .

Komment

Pest megyéből ugye jön valaki? Veresegyház-Gödöllő irányban csatlakoznék egy "konvojhoz"

Komment

Hát, igen. A sok munkával felépített Image... Én is nehezen mondanék le az enyémről
        De most Joker hozzászólásában abszolút éreztem a nyitottságot, és azt, hogy barátságosan, és szakmai tudását fölajánlva abszolút segítő szándékkal fordul a kedvünkért Lakatos úr felé.

Gábor. Én arról megyek, de legalább egy nappal hamarabb.
        Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2016 márc. 10, 21:44.

Komment

Veresegyház-Gödöllő irányban csatlakoznék egy „konvojhoz”
          Mi még az idén nem onnan jövünk de jövőre már remélem Szadáról indulhatunk. az pont a kettő közt van.
          Amúgy Joker és csapata a környékről startol szerintem, de biztosat ő mond erre.

Komment

Pest megyéből ugye jön valaki? Veresegyház-Gödöllő irányban
            Én Gödöllőről. ................

Komment

fölajánlotta, hogy hoz külső hangosítást és zenét, hogy az egyik este rendezhessünk egy jó hangulatú Retro Bulit a táborban
              Retrobuli? Hangosítás? Én inkább mátéapu történeteit hallgatnám, csendben, a Tisza mellett. Zajnak elég az, amit magunk keltünk.

Lakatos úr úgyis el lesz foglalva joker hibalistájával.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Naaaa , mosmegmá előlépek megmentőnek - ez ám a karier !!!!

Komment

Én inkább mátéapu történeteit hallgatnám
                  Néha valami IFÁs dolog felrémlik,de konkrétan ..............nem tom
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Retrobuli? Hangosítás?
                    Akkor marad a BMW csomagtartójában. Ez csak egy gesztus , de a forgatókönyvet közösen írjuk. ( Nem is volt eddig forgatókönyv ! )

Komment

Együtt írjuk ezután is hisz azért gyűlünk egybe!! Valami IFÁS történet nekem is dereng+ a Mama kiről mindíg tisztelettel beszéltél.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Néha valami .... felrémlik,de konkrétan ...nem tom
                        Csodálkozol? Én nem

Komment

Csodálkozol? Én nem
                          Oké bevallom:nem vettem be a cavintont.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az esti beszélgetéshez főzzünk kakaót..

Komment

Rendben Atti,főzzünk kakaót,de ki a fene fogja meginni,a gyerekeken kívül?

Komment

Állítólag jót tesz a memóriának.. Csak úgy beugrott.. elképzeltem Mátét egy nagy bögre habos kakaóval..ahogyan az Mtz-s kalandjait meséli..

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X