Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IV. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi 2017 július 28-30.
Én kamunévvel regisztráltam a fészbukkra, jobb az úgy mindenkinek.
Próbálom csak az előnyeit kihasználni ilyen formán, mert ahogy az emberek általánosságban használják az nem tetszik és nem is akarok hozzá tartozni, személyes adatokat meg még privát üzenetekben sem írok ott le...
Van nekünk tartozásunk,az ottani motorosklubbal szemben,-egy vacsora,vagy ebéd visszahívással,amit ne felejtsünk el!
Üdvözlettel:Che
Kedves Fórumtársak és Barátok !
Nem valószínű hogy az idei keszii találkozón ott leszünk. Ennek oka hogy tavaly hivatalosan is klubbá alakultunk. Mivel nálunk is ( szlovákia) arra a hétvégére esik egy itteni vetrános rendezvény. Melyen mint alapitó és vezetőségi tagnak is képviselnem kellene klubunkat.
Mindezt félretéve , az idézettel kapcsolatban annyit szeretnék hogy némi hozzájárulással tudnám esetleg támogatni a motoros klub visszavendégelését.
Üdv mindenkinek Gábor!
Gyertek klubostól,-legalább erősödik és szélesedik a barátság!Sokan elférünk kis helyen főleg,ha az egyetértés megvan,-szerintem mindannyian jól éreznénk magunkat.
Találkoztunk tavaly Fűzfőn ?? Amugy készülünk oda , legalábbis be van irva a naptárba.
A klubunk első saját szervazésü találkozója idén augusztus 12-én lesz , Lég ( Lehnice ) községben.
Mindenkit szeretettel várunk aki el tud jönni.
Komment